Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer

élénkitő sminkalap a make-up alá a bőr tonizálására

Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer élénkitő sminkalap a make-up alá a bőr tonizálására
Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer élénkitő sminkalap a make-up alá a bőr tonizálására
árnyalat 3 Blue 30 ml

Kód: YSL4938 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer
árnyalat 3 Blue 30 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer kozmetika leírása

A kiváló minőségű Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer alapozó tökéletesen kisimítja az arcbőrt, előkészíti azt a smink felvitelére és garantálja a smink hosszabb tartósságát.

Tulajdonságok:

  • tökéletesen előkészíti az arcbőrt a smink felvitelére
  • finomít
  • védi az arcbőrt

Használata:
Vigyen fel kis mennyiségű készítményt a teljes arcfelületre vagy a nappali krém használatához a különböző területekre. Egyenletesen és alaposan dörzsölje szét. Ezután vigye fel a sminket.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
egységesítés, Nyugtatás, pigment foltok ellen

Yves Saint Laurent a márkáról

Az Yves Saint Laurent márka a divat, a kozmetikumok és a parfümök világában egyaránt az egyéniség, a kreativitás és a luxus szimbóluma.

Yves Saint Laurent a 20. század egyik legbefolyásosabb és legelismertebb divattervezője volt. Több mint 40 éves karrierje során divattrendeket hozott létre és változtatott meg. Hitte, hogy a szépség a személyiség abszolút kifejezése.

Yves Saint Laurent 25 éves korában vette át a Dior divatház vezetését, így történetileg a legfiatalabb művészeti igazgató lett a haute couture világában. Saját márkáját 1961-ben mutatta be a világnak.

Az Yves Saint Laurent exkluzív kozmetika, smink és eredeti parfümök szervesen hozzá tartoznak ehhez a híres márkához. Hagyja magát elkápráztatni a Black Opium egyedülálló illatkompozíciójával, vagy kényeztesse arcát a Touche Eclat kollekció termékeinek érintésével.

Tapasztalja meg a legkiválóbb termékek luxusát, melyek közül sok méltán ikonná lett. Yves Saint Laurent - amikor a szépség gesztussá válik.