Yves Saint Laurent Touche Éclat ajándékszett II. hölgyeknek

Yves Saint Laurent Touche Éclat ajándékszett II. hölgyeknek
Yves Saint Laurent Touche Éclat ajándékszett II. hölgyeknek
ajándékszett II. hölgyeknek
12 920Ft

12 920,00Ft / 1 db, áfával
Kód: YSL10405 | Raktáron

Touche Éclat odstín No. 2 Ivory Radiance Világosító korrektor ceruzában 2,5 ml + Mascara Volume Effet Faux Cils szempillaspirál a dús pillákért 2,2 ml

1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 06. 25.
Személyes átvétel
péntek 2021. 06. 25.

Leírás Yves Saint Laurent Touche Éclat
Tulajdonságok

Lepje meg magát vagy szeretteit Yves Saint LaurentTouche Éclat kozmetikai szettel. A válogatott sminkekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.

A szett tartalma:

  • Touche Éclat odstín No. 2 Ivory Radiance Világosító korrektor ceruzában 2,5 ml
  • Mascara Volume Effet Faux Cils szempillaspirál a dús pillákért 2,2 ml

Tulajdonságok:

  • ajándéknak kiváló
  • minden nő örül neki
  • miniatűr kiszerelésű termékeket tartalmaz

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
ajándékszett

Yves Saint Laurent a márkáról

Az Yves Saint Laurent márka a divat, a kozmetikumok és a parfümök világában egyaránt az egyéniség, a kreativitás és a luxus szimbóluma.

Yves Saint Laurent a 20. század egyik legbefolyásosabb és legelismertebb divattervezője volt. Több mint 40 éves karrierje során divattrendeket hozott létre és változtatott meg. Hitte, hogy a szépség a személyiség abszolút kifejezése.

Yves Saint Laurent 25 éves korában vette át a Dior divatház vezetését, így történetileg a legfiatalabb művészeti igazgató lett a haute couture világában. Saját márkáját 1961-ben mutatta be a világnak.

Az Yves Saint Laurent exkluzív kozmetika, smink és eredeti parfümök szervesen hozzá tartoznak ehhez a híres márkához. Hagyja magát elkápráztatni a Black Opium egyedülálló illatkompozíciójával, vagy kényeztesse arcát a Touche Eclat kollekció termékeinek érintésével.

Tapasztalja meg a legkiválóbb termékek luxusát, melyek közül sok méltán ikonná lett. Yves Saint Laurent - amikor a szépség gesztussá válik.

Értékelés Yves Saint Laurent Touche Éclat