Yves Saint Laurent Saharienne eau de toilette nőknek

Yves Saint Laurent Saharienne eau de toilette nőknek 75 ml
Yves Saint Laurent Saharienne eau de toilette nőknek 75 ml
75 ml

Kód: YSL0232 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Ezt a terméket most 20%-os kedvezménnyel vásárolja meg a notino20 kóddal. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.

Leírás Yves Saint Laurent Saharienne
Összetétel

Az egzotikusan csábító Yves Saint Laurent Saharienne pezsgő személyiségével megragadja az összes modern és kifinomult, forró ölelésre vágyó nőt. Gyengéd, virágos csábítás, a parfüm gyümölcsös illata a női báj dicshimnusza, mely jól kifejezi az Ön különleges képességeit és felejthetetlen életerőt ad külsejének.

A luxus-kivitelezésű palack kinyitása után az Yves Saint Laurent Saharienne felfrissíti Önt a mandarin zamatos illatával, mely egybejátszik a citrom és a bergamott ízével. A parfüm szívében virágillatok szédületes keveréke jelenik meg, melyek közül a narancsfa és a fekete ribizli virágának gyengéd aromája nyújtja a legnagyobb meglepetést. Mindezt tökéletesíti a gyömbér és a feketebors rejtélyes esszenciája, s ennek köszönhető a Saharienne tökéletes harmóniája.


Az Yves Saint Laurent Saharienne-nek köszönhetően mindig frissnek fogja érezni magát, mitha épp puha gyepen sétálna, melyet reggeli lágy harmat borít. Az illata ösztönzi és kellemesen ráhangolja Önt egy kezdődő új napra, akárcsak a Szahara sivatag szívében egy rejtett oázis. A Saharienne segítségével és rendkívüli szépségével elvarázsol majd minden férfit maga körül, valamint magára vonja majd a figyelmet, akárhová is viszi Önt a sors.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom, mandarin, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
narancsfa virága, ribizli, virágos tónusok
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
bors, gyömbér
Az illat fajtája
citrusos, aromás

Yves Saint Laurent a márkáról

Az Yves Saint Laurent márka a divat, a kozmetikumok és a parfümök világában egyaránt az egyéniség, a kreativitás és a luxus szimbóluma.

Yves Saint Laurent a 20. század egyik legbefolyásosabb és legelismertebb divattervezője volt. Több mint 40 éves karrierje során divattrendeket hozott létre és változtatott meg. Hitte, hogy a szépség a személyiség abszolút kifejezése.

Yves Saint Laurent 25 éves korában vette át a Dior divatház vezetését, így történetileg a legfiatalabb művészeti igazgató lett a haute couture világában. Saját márkáját 1961-ben mutatta be a világnak.

Az Yves Saint Laurent exkluzív kozmetika, smink és eredeti parfümök szervesen hozzá tartoznak ehhez a híres márkához. Hagyja magát elkápráztatni a Black Opium egyedülálló illatkompozíciójával, vagy kényeztesse arcát a Touche Eclat kollekció termékeinek érintésével.

Tapasztalja meg a legkiválóbb termékek luxusát, melyek közül sok méltán ikonná lett. Yves Saint Laurent - amikor a szépség gesztussá válik.

Értékelés Yves Saint Laurent Saharienne