Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim vékony mattító rúzs bőr hatással

5×
Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim vékony mattító rúzs bőr hatással
Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim vékony mattító rúzs bőr hatással

Leírás Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim
Tulajdonságok

Eljött az ideje, hogy átlépjük a határokat és ezentúl mindent máshogyan csináljunk: az Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim vékony, matt és bőrhatású rúzs maximálisan intenzív színt biztosít matt hatással és bőrhöz illeszkedő textúrával kiegészülve. Ez a rúzs végtelenül hosszan hibátlan marad, és egyedülálló összetételének köszönhetően önnek az elkenődéstől és a rúzsfoltoktól sem kell tartania. Az Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim olyan könnyű hatást kelt az ajkakon, hogy viselés közben meg sem fogja érezni, de mégis mindenki felfigyel majd rá.

Tulajdonságai:

  • vékony rétegben is gazdag és intenzív színhatás az ajkakon

  • összetételének köszönhetően hosszantartó, nem kenődik el és nem hagy foltokat

  • az egyedülálló négyszögletű forma pontos felvitelt tesz lehetővé

  • trendi matt és bársonyos hatás az ajkakon

  • hihetetlenül kellemes érzés az ajkakon

  • exkluzív aranyszínű csomagolás

  • nem szárítja ki az ajkat

Alkalmazása:
A rúzs hegyével egyenletesen vigye fel az ajkak teljes felületére.

Teljes összetevőlista

AQUA/WATER, DIMETHICONE, ISODODECANE, BUTYLENEGLYCOL, SYNTHETICFLUORPHLOGOPITE, ALCOHOL, ACRYLATES/POLYTRIMETHYLSILOXYMETHACRYLATECOPOLYMER, CETYLPEG/PPG-10/1DIMETHICONE, TRIMETHYLPENTAPHENYLTRISILOXANE, DISTEARDIMONIUMHECTORITE- A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Árnyalat
piros
Hatás
matt

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim vonatkozásában írtuk
Cikkek

Yves Saint Laurent a márkáról

Az Yves Saint Laurent márka a divat, a kozmetikumok és a parfümök világában egyaránt az egyéniség, a kreativitás és a luxus szimbóluma.

Yves Saint Laurent a 20. század egyik legbefolyásosabb és legelismertebb divattervezője volt. Több mint 40 éves karrierje során divattrendeket hozott létre és változtatott meg. Hitte, hogy a szépség a személyiség abszolút kifejezése.

Yves Saint Laurent 25 éves korában vette át a Dior divatház vezetését, így történetileg a legfiatalabb művészeti igazgató lett a haute couture világában. Saját márkáját 1961-ben mutatta be a világnak.

Az Yves Saint Laurent exkluzív kozmetika, smink és eredeti parfümök szervesen hozzá tartoznak ehhez a híres márkához. Hagyja magát elkápráztatni a Black Opium egyedülálló illatkompozíciójával, vagy kényeztesse arcát a Touche Eclat kollekció termékeinek érintésével.

Tapasztalja meg a legkiválóbb termékek luxusát, melyek közül sok méltán ikonná lett. Yves Saint Laurent - amikor a szépség gesztussá válik.

Értékelés Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim5