Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture rúzs hidratáló hatással

7×
Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture rúzs hidratáló hatással
Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture rúzs hidratáló hatással

Leírás Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture
Tulajdonságok

Az Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture rúzs hidratáló hatással karakteres színe kiemeli mosolyának szépségét, ugyanakkor ápolja az ajkak finom bőrét.

Tulajdonságai:

  • gazdagon pigmentált árnyalatai szatén finish-sel kiemelik az ajkakat
  • hosszú időn át rajta marad az ajkakon
  • intenzíven hidratál, így maximálisan kényelmes viselést biztosít
  • antioxidáns hatású 

Alkalmazása:
Vigye fel a rúzst először az ajkak közepétől a szélek felé haladva, majd a maximálisan intenzív színért az ellenkező irányba is.

Tulajdonságok

Árnyalat
rózsaszín
Hatás
hidratáló

Yves Saint Laurent a márkáról

Az Yves Saint Laurent márka a divat, a kozmetikumok és a parfümök világában egyaránt az egyéniség, a kreativitás és a luxus szimbóluma.

Yves Saint Laurent a 20. század egyik legbefolyásosabb és legelismertebb divattervezője volt. Több mint 40 éves karrierje során divattrendeket hozott létre és változtatott meg. Hitte, hogy a szépség a személyiség abszolút kifejezése.

Yves Saint Laurent 25 éves korában vette át a Dior divatház vezetését, így történetileg a legfiatalabb művészeti igazgató lett a haute couture világában. Saját márkáját 1961-ben mutatta be a világnak.

Az Yves Saint Laurent exkluzív kozmetika, smink és eredeti parfümök szervesen hozzá tartoznak ehhez a híres márkához. Hagyja magát elkápráztatni a Black Opium egyedülálló illatkompozíciójával, vagy kényeztesse arcát a Touche Eclat kollekció termékeinek érintésével.

Tapasztalja meg a legkiválóbb termékek luxusát, melyek közül sok méltán ikonná lett. Yves Saint Laurent - amikor a szépség gesztussá válik.

Értékelés Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture7