Yves Saint Laurent Mon Paris Intensémenteau de parfum hölgyeknek

Yves Saint Laurent Mon Paris Intensément eau de parfum hölgyeknek
Yves Saint Laurent Mon Paris Intensément eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Új
90 ml
42 090Ft

Kód: YSL09254 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2020. 08. 13.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2020. 08. 13.

Yves Saint Laurent Mon Paris Intensément parfüm leírása
Összetétel

Fogadja a szenvedéllyel és érzelemmel teli hívást! Az Yves Saint Laurent Mon Paris Intensément női Eau de Parfum arra készteti, hogy meghallgassa és átérezze a szerelmi vallomást. Hagyja, hogy az érzékei megéljék a szerelem őrületes hullámain tett érzéki utazást. Csak egyetlen beleszagolás választja el önt ettől.

  • virágos, chypre illat szenvedélyesen érzéki nőknek
  • az illat a szerelem városába, Párizsba repíti a viselőjét
  • ikonikus, csiszolt üvegcse lavallière típusú organza masnival

Az illat összetétele
A tetszetős bevezetést az ínyenc körtével kísért zamatos feketeribizli és málna garantálja. A narancs és a bergamott esszenciák könnyeden üde édességét is érezni fogja benne. Kis idő elteltével megjelenik a rózsa, valamint a bazsarózsa tisztán nőies illata, továbbá a frézia és a maszlag lágy érintése. Az illat kellemes és hosszú lecsendesüléséről a pacsuli, benzoeviasz, és a púderes jegyekkel aláfestett fehér pézsma alkotta, édesen fás alap gondoskodik.

Az illat története
Az Yves Saint Laurent Mon Paris Intensément illatával olyan nagyszerű érzéseket élhet meg, amilyeneket talán csak az elegáns és fenséges Eiffel-toronnyal történő közeli találkozás során szerzett élmény nyújthat. Ennek az intenzív, azonban egyáltalán nem komor, nőies parfümnek a története szintén Párizshoz kötődik.

Keletkezésének mintájául a Párizs feletti égbolt szolgált, mely közvetlenül naplemente előtt rózsaszínbe öltözik, és a szerelmespárok egyre erőteljesebben élik meg alatta a szenvedélyüket. Az Yves Saint Laurent márka ikonikus üvegcséjének parázsló, fukszia színe még jobban kiemeli ennek az elbűvölően nőies parfümnek a karakterét.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancs, bergamott, körte, feketeribizli, málna
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
maszlag, frézia, bolgár rózsa, fehér bazsarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, fehér pézsma, benzoin, kaszmerán
Az illat fajtája
virágos, fás

Yves Saint Laurent a márkáról

Az Yves Saint Laurent márka a divat, a kozmetikumok és a parfümök világában egyaránt az egyéniség, a kreativitás és a luxus szimbóluma.

Yves Saint Laurent a 20. század egyik legbefolyásosabb és legelismertebb divattervezője volt. Több mint 40 éves karrierje során divattrendeket hozott létre és változtatott meg. Hitte, hogy a szépség a személyiség abszolút kifejezése.

Yves Saint Laurent 25 éves korában vette át a Dior divatház vezetését, így történetileg a legfiatalabb művészeti igazgató lett a haute couture világában. Saját márkáját 1961-ben mutatta be a világnak.

Az Yves Saint Laurent exkluzív kozmetika, smink és eredeti parfümök szervesen hozzá tartoznak ehhez a híres márkához. Hagyja magát elkápráztatni a Black Opium egyedülálló illatkompozíciójával, vagy kényeztesse arcát a Touche Eclat kollekció termékeinek érintésével.

Tapasztalja meg a legkiválóbb termékek luxusát, melyek közül sok méltán ikonná lett. Yves Saint Laurent - amikor a szépség gesztussá válik.

Értékelés Yves Saint Laurent Mon Paris Intensément