Yves Saint Laurent Manifesto L'Élixireau de parfum hölgyeknek

24×
Yves Saint Laurent Manifesto L'Élixir eau de parfum hölgyeknek
Yves Saint Laurent Manifesto L'Élixir eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
26 300Ft

Spóroljon 19%
30 ml
21 380Ft

Kód: YSL2034 | 2 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Yves Saint Laurent termékeket legalább 19 500 Ft értékben és az Öné egy kék neszesszer és 2 mini alapozó ingyen.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 07. 16.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 07. 16.

Yves Saint Laurent Manifesto L'Élixir parfüm leírása
Összetétel

Az Saint Laurent Manifesto L'Elixir női Eau de Parfum érzéki és szenvedélyes kompozíció, amely még tovább fokozza a természetes féktelenségét. Intenzív és rendkívül romantikus parfüm, sugárzó és kápráztató hatással. Eredeti eszencia, mely a valódi alkímia varázsának megtestesítője.

Az Yves Saint Laurent Manifesto L'Elixir az olyan nők Eau de Parfum illata, akik meg akarnak szabadulni a szokásos normáktól. Kényeztesse magát a gondosan megválasztott összetevőkkel teli tömény koktéllal, és élje meg a mindennapi pillanatokat sokkal lazábban, feszültség nélkül!

Az Yves Saint Laurent Manifesto L'Elixir női Eau de Parfum üvegcséjének stílusa egyedi és érdekes. Ennek bizonyítéka a közepén elhelyezett kristály, valamint az eredeti arany zárókupak is. Lépjen egy lépéssel tovább a lényegi világban! Fogadja el ennek a fiatalság elixírnek a szaglóérzékei közvetítette áramlását. Az illat 2013-ban került kereskedelmi forgalomba.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
valódi jázmin (arab), heliotrop, tubarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
ambroxan, vanília, kasmírfa
Az illat fajtája
orientális, virágos

Yves Saint Laurent a márkáról

Az Yves Saint Laurent márka a divat, a kozmetikumok és a parfümök világában egyaránt az egyéniség, a kreativitás és a luxus szimbóluma.

Yves Saint Laurent a 20. század egyik legbefolyásosabb és legelismertebb divattervezője volt. Több mint 40 éves karrierje során divattrendeket hozott létre és változtatott meg. Hitte, hogy a szépség a személyiség abszolút kifejezése.

Yves Saint Laurent 25 éves korában vette át a Dior divatház vezetését, így történetileg a legfiatalabb művészeti igazgató lett a haute couture világában. Saját márkáját 1961-ben mutatta be a világnak.

Az Yves Saint Laurent exkluzív kozmetika, smink és eredeti parfümök szervesen hozzá tartoznak ehhez a híres márkához. Hagyja magát elkápráztatni a Black Opium egyedülálló illatkompozíciójával, vagy kényeztesse arcát a Touche Eclat kollekció termékeinek érintésével.

Tapasztalja meg a legkiválóbb termékek luxusát, melyek közül sok méltán ikonná lett. Yves Saint Laurent - amikor a szépség gesztussá válik.

Értékelés Yves Saint Laurent Manifesto L'Élixir