Yves Saint Laurent Manifestoeau de parfum hölgyeknek

31×
Yves Saint Laurent Manifesto eau de parfum hölgyeknek
Yves Saint Laurent Manifesto eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
31 700Ft

Spóroljon 22%
50 ml
24 640Ft

Kód: YSL6577 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 09. 24.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 09. 24.

Yves Saint Laurent Manifesto parfüm leírása
Összetétel

Találkozott a nők bátorsága, legbelsőbb vágyaik és szélsőségeik, és megszületett az Yves Saint Laurent Manifesto női Eau de Parfum. Ha ön is a szenvedélyes és szabadgondolkodású hölgyek közé tartozik, ez az illat biztosan tökéletesen elbódítja és személyes védjegyévé válik.

  • keleties illat virágos jegyekkel, amely nappal és esti alkalmakon is viselhető
  • azoknak a nőknek, akik minden pillanatban a kezükben tartják az irányítást
  • bemutatása éve, 2012 óta imádják a nők

Az illat összetétele
Már a fejillat is hatalmába keríti az érzékeket a zamatos feketeribizli és a friss, édeskés bergamott illatával. Utánuk kezd kibontakozni a gyöngyvirág és a jázmin virágos illata, amely a fejillat lecsengése után dominánssá válik. A fás jegyek merész társítása az édes vaníliával és a tonkababbal tovább fokozza a nőiesség manifesztumát és hosszantartó aromát biztosít.

Az illat története
Az Yves Saint Laurent Manifesto illata egy olyan nőt testesít meg, aki tele van bátorsággal és nem érdeklik mások elvárásai. Olyan nő, akiben szenvedély, stílus, sajátságos szépség és egy cseppnyi titok rejtőzik. A nőiesség illatos kiáltványa bájos üvegcsében rejtőzik, amely szándékosan emlékeztet egy nőalakra.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
zöld tónusok, bergamott, feketeribizli
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gyöngyvirág, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, szantálfa, vanília, tonkabab
Az illat fajtája
orientális, virágos

Yves Saint Laurent a márkáról

Az Yves Saint Laurent márka a divat, a kozmetikumok és a parfümök világában egyaránt az egyéniség, a kreativitás és a luxus szimbóluma.

Yves Saint Laurent a 20. század egyik legbefolyásosabb és legelismertebb divattervezője volt. Több mint 40 éves karrierje során divattrendeket hozott létre és változtatott meg. Hitte, hogy a szépség a személyiség abszolút kifejezése.

Yves Saint Laurent 25 éves korában vette át a Dior divatház vezetését, így történetileg a legfiatalabb művészeti igazgató lett a haute couture világában. Saját márkáját 1961-ben mutatta be a világnak.

Az Yves Saint Laurent exkluzív kozmetika, smink és eredeti parfümök szervesen hozzá tartoznak ehhez a híres márkához. Hagyja magát elkápráztatni a Black Opium egyedülálló illatkompozíciójával, vagy kényeztesse arcát a Touche Eclat kollekció termékeinek érintésével.

Tapasztalja meg a legkiválóbb termékek luxusát, melyek közül sok méltán ikonná lett. Yves Saint Laurent - amikor a szépség gesztussá válik.

Értékelés Yves Saint Laurent Manifesto