Yves Saint Laurent L'Hommeeau de toilette uraknak

16×
Yves Saint Laurent L'Homme eau de toilette uraknak
Yves Saint Laurent L'Homme eau de toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
32 900Ft

Spóroljon 19%
100 ml
26 610Ft

Kód: YSL0081 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Fedezze fel az Y Eau Fraiche üde újdonságot férfiaknak! Az Öné egy miniatűr ebből a parfümből, ha Yves Saint Laurent férfi parfümöket vásárol legalább 60 ml-es kiszerelésben.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 07. 10.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2020. 07. 09.

Yves Saint Laurent L'Homme parfüm leírása
Összetétel

Tegyen róla, hogy a környezetében minden ember megismerhesse az ön vonzerejének hatását! Az Yves Saint Laurent L'Homme férfi Eau de Toilette szó szerint mágnesként hat – a sikert és a hölgyeket is vonzza. Ez az illat az ellentétek egyedülálló harmóniája, amely luxust, lezserséget és időtlen eleganciát tükröz.

  • friss árnyalatú, virágos-fás illat
  • sportosan elegáns stílusú férfiaknak ideális
  • fűszeressé teszi a mindennapi célok elérését

Az illat összetétele
A friss fejillatot, amelyben citrom és gyömbér esszenciái érezhetők, az ózon teszi szokatlanná, amely a felszabadultság és a tiszta fej érzését kölcsönzi önnek. Később a fehérbors, a bazsalikom és a gyengéd ibolya lágy, fűszeres jegyeit érezheti. Az alapillatban már előre várni fogja, hogy megjelenjen a ritka fafélék földes illata az enyhén füstös vetiverrel és az egzotikus tonkabab terméseivel.

Az illat története
A rendkívül élénkítő és friss Yves Saint Laurent L'Homme férfi Eau de Toilette 2006-ban látta meg a napvilágot. Azóta a pozitív szemléletű, karakteres és kifinomult stílusú, minden pillanatot élvező férfiak kedvenc illata.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom, ózon, gyömbér
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
bors, ibolya, bazsalikom
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, szantálfa, tonkabab, vetiverfű
Az illat fajtája
virágos, fás

Yves Saint Laurent a márkáról

Az Yves Saint Laurent márka a divat, a kozmetikumok és a parfümök világában egyaránt az egyéniség, a kreativitás és a luxus szimbóluma.

Yves Saint Laurent a 20. század egyik legbefolyásosabb és legelismertebb divattervezője volt. Több mint 40 éves karrierje során divattrendeket hozott létre és változtatott meg. Hitte, hogy a szépség a személyiség abszolút kifejezése.

Yves Saint Laurent 25 éves korában vette át a Dior divatház vezetését, így történetileg a legfiatalabb művészeti igazgató lett a haute couture világában. Saját márkáját 1961-ben mutatta be a világnak.

Az Yves Saint Laurent exkluzív kozmetika, smink és eredeti parfümök szervesen hozzá tartoznak ehhez a híres márkához. Hagyja magát elkápráztatni a Black Opium egyedülálló illatkompozíciójával, vagy kényeztesse arcát a Touche Eclat kollekció termékeinek érintésével.

Tapasztalja meg a legkiválóbb termékek luxusát, melyek közül sok méltán ikonná lett. Yves Saint Laurent - amikor a szépség gesztussá válik.

Értékelés Yves Saint Laurent L'Homme