Yves Saint Laurent CinémaEau de Parfum hölgyeknek

57×
Yves Saint Laurent Cinéma Eau de Parfum hölgyeknek
Yves Saint Laurent Cinéma Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
90 ml
26 900Ft

Kód: YSL0023 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 11. 02.
Személyes átvétel
szombat 2020. 10. 31.

Yves Saint Laurent Cinéma parfüm leírása
Összetétel

Érezze magát Ön is filmcsillagnak az Yves Saint Laurent Cinéma parfümöt viselve. A tündöklő, mindig reflektorfényben lévő, elegáns és magabiztos nő illata ez, aki tudja, hogyan vonja magára a figyelmet. Érzéki és magával ragadó illat intenzív és lángoló karakterrel, tisztelgés a szépség és az életöröm előtt.

  • érzéki, elegáns illat
  • virágos, vaníliás, púderes jegyek
  • hosszan tartó illat
  • alkalmi viselet, különösen hűvösebb időben

Az illat összetevői
Az illat friss és finom fejjegyeiben a klementin, a mandulavirág és a ciklámen érződik. A szívben jázmin, bazsarózsa és amarillisz tárul elénk. Az alap meleg, testes és balzsamos a borostyán, a pézsma és a finom vaníliapor jegyeivel.

Az illat története
Az Yves Saint Laurent Cinéma a hírnévvel és reflektorfénnyel teli éjszaka. Figyelmet és csodálatot ébreszt. A csábító aroma Hollywood gyönyörű csillagait idézi, a romantikus filmek zsongító világát, a susogó estélyi ruhákat, a tökéletes frizurákat, a magas sarkúban suhanó, csipkeharisnyás szépségeket... Engedje, hogy a luxus selymes, bódító, jázminnal teli illata elcsábítja Önt. Az elegáns, aranyszínű üvegcsét a mozivásznon futó betűk ihlették. A 2004-ben megjelent illatot Jacques Cavallier készítette.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
ciklámen, mandula, klementin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
amaryllis, jázmin, bazsarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, vanília, pézsma
Az illat fajtája
orientális, virágos

Yves Saint Laurent a márkáról

Az Yves Saint Laurent márka a divat, a kozmetikumok és a parfümök világában egyaránt az egyéniség, a kreativitás és a luxus szimbóluma.

Yves Saint Laurent a 20. század egyik legbefolyásosabb és legelismertebb divattervezője volt. Több mint 40 éves karrierje során divattrendeket hozott létre és változtatott meg. Hitte, hogy a szépség a személyiség abszolút kifejezése.

Yves Saint Laurent 25 éves korában vette át a Dior divatház vezetését, így történetileg a legfiatalabb művészeti igazgató lett a haute couture világában. Saját márkáját 1961-ben mutatta be a világnak.

Az Yves Saint Laurent exkluzív kozmetika, smink és eredeti parfümök szervesen hozzá tartoznak ehhez a híres márkához. Hagyja magát elkápráztatni a Black Opium egyedülálló illatkompozíciójával, vagy kényeztesse arcát a Touche Eclat kollekció termékeinek érintésével.

Tapasztalja meg a legkiválóbb termékek luxusát, melyek közül sok méltán ikonná lett. Yves Saint Laurent - amikor a szépség gesztussá válik.

Értékelés Yves Saint Laurent Cinéma57