Yves Saint Laurent Kouros Body Eau de Toilette uraknak

2×
Yves Saint Laurent Kouros Body Eau de Toilette uraknak
Yves Saint Laurent Kouros Body Eau de Toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
18 470Ft

18 470,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: YSL0011 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy Armani férfi neszesszer ajándékként, ha Yves Saint Laurent, Armani, Valentino vagy Prada férfi parfümöt vásárol legalább 17 500 Ft értékben.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2021. 06. 24.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2021. 06. 24.

Leírás Yves Saint Laurent Kouros Body
Összetétel

Ha Ön is szívesen provokál, és tisztában van a férfias szexepiljével, akkor az Yves Saint Laurent Kouros Body Eau de Toilette Önnek készült. Ez az elegáns illat az egyik elődjének modern és merész interpretációja, hatására pedig könnyen új függőség alakulhat ki.

  • elegáns, keleties-fűszeres illat
  • a korábbi Kouros illat modern átgondolásban
  • leginkább a hosszú nyári éjszakákhoz illik

Az illat összetétele
Már az elején ütközik a két ellentétes hatású összetevő: a friss üde eukaliptusz a spirituális tömjén. Utánuk a hihetetlenül csábító cédrus és az aromás zsálya duója kezd dominálni. Az édeskés benzoeviasz hosszan tartó tónusai melengető intenzitást visznek az illatba a lecsengése során.

Az illat története
Az Yves Saint Laurent Kouros férfi illat először 1981-ben került bemutatásra, és azonnal világszerte népszerű lett. 19 évvel később a jelenlegi verzió folytatta a sikertörténetét, amely az eredeti összetevőket modern elemekkel köti össze, hogy megfeleljen a 21. századi férfiaknak.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
eukaliptusz, tömjén
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
zsálya, cédrus
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
benzoin
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

Yves Saint Laurent a márkáról

Az Yves Saint Laurent márka a divat, a kozmetikumok és a parfümök világában egyaránt az egyéniség, a kreativitás és a luxus szimbóluma.

Yves Saint Laurent a 20. század egyik legbefolyásosabb és legelismertebb divattervezője volt. Több mint 40 éves karrierje során divattrendeket hozott létre és változtatott meg. Hitte, hogy a szépség a személyiség abszolút kifejezése.

Yves Saint Laurent 25 éves korában vette át a Dior divatház vezetését, így történetileg a legfiatalabb művészeti igazgató lett a haute couture világában. Saját márkáját 1961-ben mutatta be a világnak.

Az Yves Saint Laurent exkluzív kozmetika, smink és eredeti parfümök szervesen hozzá tartoznak ehhez a híres márkához. Hagyja magát elkápráztatni a Black Opium egyedülálló illatkompozíciójával, vagy kényeztesse arcát a Touche Eclat kollekció termékeinek érintésével.

Tapasztalja meg a legkiválóbb termékek luxusát, melyek közül sok méltán ikonná lett. Yves Saint Laurent - amikor a szépség gesztussá válik.

Értékelés Yves Saint Laurent Kouros Body2