Yves Saint Laurent Black Opium NeonEau de Parfum hölgyeknek

33×
Yves Saint Laurent Black Opium Neon Eau de Parfum hölgyeknek
Yves Saint Laurent Black Opium Neon Eau de Parfum hölgyeknek
Akció
Ingyenes kiszállítás
75 ml
25 990Ft

Kód: YSL09185 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 10. 28.
Személyes átvétel
szerda 2020. 10. 28.

Yves Saint Laurent Black Opium Neon parfüm leírása
Összetétel

Mintha a sötét éjszakában fényes lámpát pillantana meg – ilyen vakító lesz az ön jelenléte is, bárhová is lépjen be. Az Yves Saint Laurent Black Opium Neon-t viselve látványosan kiemelkedik majd a tömegből, és egészen hajnalig elfeledkezhet a szabályokról.

  • keleties-virágos illat azoknak a nőknek, akik éjszaka élnek
  • 2020 óta kapható kereskedelmi forgalomban
  • a Black Opium sorozat első olyan üvegcséje, amely nem négyzet alakú

Az illat összetétele
Ez az illat a benne rejlő ellentétekkel nyűgöz le: elsőként a sárkánygyümölcs és a citrusok drámai frissességét érezheti, amely a sötét kávé akkordjaival keveredik. A frissességet csak fokozza, amikor rövid idő elteltével a zamatos fejillat édes narancsvirággal, hibiszkusszal és bódító jázminnal keveredve bukkan fel.

Az illat története
Az Yves Saint Laurent Black Opium a kultikus Black Opium sorozatba illeszkedik. Az elektromosan szikrázó, minden tekintetet vonzó fénytengert jelképezi, amely neonszínekben lüktet és villog az éjszaka sötétjében.

Az elmaradhatatlan fekete csillámokkal díszített üvegcse fukszia, neonszínű ablakán keresztül neoncsőre emlékeztető, az illat karakterére így tökéletesen jellemző csövecskét pillanthat meg. A korábbi Black Opium üvegcsékhez képest ez valamelyest karcsúbb és magasabb.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mandarin, sárkánygyümölcs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
hibiszkusz, narancsfa virág, valódi jázmin (arab)
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
kávé, vanília, cédrusfa
Az illat fajtája
orientális, gyümölcsös, virágos

Yves Saint Laurent Black Opium Neon vonatkozásában írtuk
Cikkek

Yves Saint Laurent a márkáról

Az Yves Saint Laurent márka a divat, a kozmetikumok és a parfümök világában egyaránt az egyéniség, a kreativitás és a luxus szimbóluma.

Yves Saint Laurent a 20. század egyik legbefolyásosabb és legelismertebb divattervezője volt. Több mint 40 éves karrierje során divattrendeket hozott létre és változtatott meg. Hitte, hogy a szépség a személyiség abszolút kifejezése.

Yves Saint Laurent 25 éves korában vette át a Dior divatház vezetését, így történetileg a legfiatalabb művészeti igazgató lett a haute couture világában. Saját márkáját 1961-ben mutatta be a világnak.

Az Yves Saint Laurent exkluzív kozmetika, smink és eredeti parfümök szervesen hozzá tartoznak ehhez a híres márkához. Hagyja magát elkápráztatni a Black Opium egyedülálló illatkompozíciójával, vagy kényeztesse arcát a Touche Eclat kollekció termékeinek érintésével.

Tapasztalja meg a legkiválóbb termékek luxusát, melyek közül sok méltán ikonná lett. Yves Saint Laurent - amikor a szépség gesztussá válik.

Értékelés Yves Saint Laurent Black Opium Neon33