Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Concealermagas fedésű korrektor

1×
Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Concealer magas fedésű korrektor
Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Concealer magas fedésű korrektor
árnyalat 1 Porcelain 5 ml
9490Ft

Kód: YSL4429 | 4 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 04. 09.
Csomagküldő – átvevőhely
csütörtök 2020. 04. 09.

Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Concealer termékleírás
Tulajdonságok

A kiváló minőségű Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Concealer korrektor az arcbőr minden hibáját elfedi és tökéletes megjelenést ad az arcának.

Tulajdonságok:

  • egyesíti az arcbőr árnyalatát
  • erősen pigmentált
  • hosszan tartó hatás
  • krémes állag
  • könnyen alkalmazható

Használata:
Vigye fel az ujjával vagy egy praktikus applikátorral az arcbőre különböző hibáira. A sötétebb árnyalatokat az arca kiemelkedő területeire, míg a világosítót azokra a helyekre vigye fel, melyeket ki szeretne hangsúlyozni.

Tulajdonságok

Konzisztencia
fluid
Hatás
korrekciós

Yves Saint Laurent a márkáról

Az Yves Saint Laurent márka a divat, a kozmetikumok és a parfümök világában egyaránt az egyéniség, a kreativitás és a luxus szimbóluma.

Yves Saint Laurent a 20. század egyik legbefolyásosabb és legelismertebb divattervezője volt. Több mint 40 éves karrierje során divattrendeket hozott létre és változtatott meg. Hitte, hogy a szépség a személyiség abszolút kifejezése.

Yves Saint Laurent 25 éves korában vette át a Dior divatház vezetését, így történetileg a legfiatalabb művészeti igazgató lett a haute couture világában. Saját márkáját 1961-ben mutatta be a világnak.

Az Yves Saint Laurent exkluzív kozmetika, smink és eredeti parfümök szervesen hozzá tartoznak ehhez a híres márkához. Hagyja magát elkápráztatni a Black Opium egyedülálló illatkompozíciójával, vagy kényeztesse arcát a Touche Eclat kollekció termékeinek érintésével.

Tapasztalja meg a legkiválóbb termékek luxusát, melyek közül sok méltán ikonná lett. Yves Saint Laurent - amikor a szépség gesztussá válik.

Értékelés Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Concealer