Yankee Candle Sparkling Cinnamon

illat autóba medál + utántöltő (Square)

Yankee Candle Sparkling Cinnamon illat autóba   medál + utántöltő (Square)
Yankee Candle Sparkling Cinnamon illat autóba   medál + utántöltő (Square)
Yankee Candle Sparkling Cinnamon illat autóba   medál + utántöltő (Square)
4 310Ft

Kód: YAC04414 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
szerda 2019. 04. 24.
Személyes átvétel
szerda 2019. 04. 24.
Yankee Candle Sparkling Cinnamon
| 4 310Ft

Yankee Candle Sparkling Cinnamon parfüm leírása

Az utazást Yankee Candle Sparkling Cinnamon autóillatosítóval felejthetetlen élménnyé teheti. Minden gépkocsiban meghitt, kellemesen illatosított és harmonikus környezetet hoz létre.

Tulajdonságok:

  • tematikus ünnepi illat
  • édes aroma

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Összetétel

Alap
babérlevél, cédrusfa
Fej
fahéj
Szív
kardamon, szegfűszeg
Lakásillatosító tulajdonsága
édes

Yankee Candle a márkáról

A Yankee Candle gyertyák készítésének ötlete 1969- ben született, amikor is Mike Kittredge édesanyjának karácsonyi ajándékként egy saját készítésű, díszes gyertyát adott. Édesanyját és az egész környezetét is lelkes tetszéssel töltötte el ez az ajándék. Ezen siker láttán a gyertyakészítés színhelye az autógarázsból csakhamar átkerült egy öreg papírgyárba, amelynek köszönhetően megalakult a Yankee Candle termékmárka saját gyára.

A Yankee Candle gyertyák az égésük egész ideje alatt csodálatos, tartós és tiszta illatot árasztanak, amelyek bármilyen belső tér hangulatát tökéletesen kiegészíti. A gyertyák nagy arányban tartalmaznak aromás olajokat és természetes anyagok kivonatát. Az összes illatesszencia hűen emlékeztet az eredeti illatra, a helyre vagy az élményre, amely az illat létrehozását inspirálta. Az, hogy az illat Önnél milyen hangulatot hoz létre - pihentetőt, ünnepélyeset vagy felfrissítőt - csakis az Ön választásától függ.

Ezen termékmárkából származó ajándék mindenkinek örömteli pillanatokat okoz. Nagyon közkedveltek a Yankee Candle karácsonyi szettek, a Yankee Candle viaszok, a Yankee Candlee ajándék szettek valamint a Yankee Candle autóillatosítók.

Jelenleg ez a termékmárka az illatgyertyák és a beltéri lakásillatosítók piacán a legelőkelőbb helyet foglalja el. Ezekkel a termékekkel a világ több mint 20 országában találkozhat. Csupán az USA területén több mint 18 ezer üzlettel rendelkezik. És ez a sikertörténet egy édesanyának készített ajándékkal kezdődött!

Értékelés Yankee Candle Sparkling Cinnamon

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!