Yankee Candle Scenterpiece Soft Blanket

elektromos aromalámpa viasz 61 g

Yankee Candle Scenterpiece  Soft Blanket elektromos aromalámpa viasz 61 g
Yankee Candle Scenterpiece  Soft Blanket elektromos aromalámpa viasz 61 g
Yankee Candle Scenterpiece  Soft Blanket elektromos aromalámpa viasz 61 g
elektromos aromalámpa viasz 61 g
2 090Ft

Kód: YAC1761 | Több mint 20 db a raktáron
db
Ajándék az Ön számára
Most 10%-os kedvezményünk van az ikonikus Yankee Candle gyertyákra és lakásillatosítókra. Kosárba helyezéskor használja az yc10hu kódot. A kedvezmény nem vonatkozik az akcióban és leárazásban levő termékekre. Illatozzon otthona stílusosan! Az akció 2019. január 23-30-ig tart.
Express One (Transoflex)
már holnap 2019. 01. 25., péntek
Személyes átvétel
már holnap 2019. 01. 25., péntek
Yankee Candle Scenterpiece Soft Blanket
elektromos aromalámpa viasz 61 g | 2 090Ft

Yankee Candle Scenterpiece Soft Blanket parfüm leírása

A lehető legjobb illathatás Yankee Candle Scenterpiece Soft Blanket aromalámpa viasszal érhető el a helyiségben. Mivel a viasz gyorsan és egyszerűen más illatú viaszra cserélhető, bármikor pontosan a hangulatához illő illatot varázsolhat maga köré.

Tulajdonságok:

  • melengető illat

Használata:
Az aromalámpában olvadó viaszt soha ne hagyja felügyelet nélkül és gyúlékony tárgyak közelében. Ne hagyja a terméket olyan helyen, ahol gyermekek vagy háziállatok hozzáférhetnek.

Összetétel

Alap
borostyán, kakaó, pézsma
Fej
bergamott, citrom, szeder
Szív
dohány virága, púder, rózsa, vanília
Lakásillatosító tulajdonsága
tiszta

Yankee Candle a márkáról

A Yankee Candle gyertyák készítésének ötlete 1969- ben született, amikor is Mike Kittredge édesanyjának karácsonyi ajándékként egy saját készítésű, díszes gyertyát adott. Édesanyját és az egész környezetét is lelkes tetszéssel töltötte el ez az ajándék. Ezen siker láttán a gyertyakészítés színhelye az autógarázsból csakhamar átkerült egy öreg papírgyárba, amelynek köszönhetően megalakult a Yankee Candle termékmárka saját gyára.

A Yankee Candle gyertyák az égésük egész ideje alatt csodálatos, tartós és tiszta illatot árasztanak, amelyek bármilyen belső tér hangulatát tökéletesen kiegészíti. A gyertyák nagy arányban tartalmaznak aromás olajokat és természetes anyagok kivonatát. Az összes illatesszencia hűen emlékeztet az eredeti illatra, a helyre vagy az élményre, amely az illat létrehozását inspirálta. Az, hogy az illat Önnél milyen hangulatot hoz létre - pihentetőt, ünnepélyeset vagy felfrissítőt - csakis az Ön választásától függ.

Ezen termékmárkából származó ajándék mindenkinek örömteli pillanatokat okoz. Nagyon közkedveltek a Yankee Candle karácsonyi szettek, a Yankee Candle viaszok, a Yankee Candlee ajándék szettek valamint a Yankee Candle autóillatosítók.

Jelenleg ez a termékmárka az illatgyertyák és a beltéri lakásillatosítók piacán a legelőkelőbb helyet foglalja el. Ezekkel a termékekkel a világ több mint 20 országában találkozhat. Csupán az USA területén több mint 18 ezer üzlettel rendelkezik. És ez a sikertörténet egy édesanyának készített ajándékkal kezdődött!

Értékelés Yankee Candle Scenterpiece Soft Blanket

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!