Yankee Candle Lemon Lavender

illatos gyöngyök 170 g

Yankee Candle Lemon Lavender illatos gyöngyök 170 g
Yankee Candle Lemon Lavender illatos gyöngyök 170 g
Yankee Candle Lemon Lavender illatos gyöngyök 170 g
illatos gyöngyök 170 g
2 330Ft

Kód: YAC1265 | Több mint 20 db a raktáron
db
Ajándék az Ön számára
Varázsoljon harmonikus környezetet otthonába! Most 15% kedvezménnyel szerezheti be a lakásillatosítókat. Használja a h15hu kódot.
Csomagküldő – átvevőhely
2018. 12. 19., szerda
Személyes átvétel
2018. 12. 19., szerda
Yankee Candle Lemon Lavender
illatos gyöngyök 170 g | 2 330Ft

Yankee Candle Lemon Lavender parfüm leírása

A kisebb helyiségek illatosításának remek módját jelentő Yankee Candle Lemon Lavender illatgyöngyök minden olyan helyen kiválóan használhatók, ahol a nemkívánatos szagok semlegesítése és a levegő felfrissítése a cél.

Tulajdonságok:

  • tiszta púderes illat
  • friss illat

Használata:
Használja a mellékelt útmutató szerint.

Összetétel

összetétel
citrom, levandula, púderes tónusok
Lakásillatosító tulajdonsága
friss, tiszta

Yankee Candle a márkáról

A Yankee Candle gyertyák készítésének ötlete 1969- ben született, amikor is Mike Kittredge édesanyjának karácsonyi ajándékként egy saját készítésű, díszes gyertyát adott. Édesanyját és az egész környezetét is lelkes tetszéssel töltötte el ez az ajándék. Ezen siker láttán a gyertyakészítés színhelye az autógarázsból csakhamar átkerült egy öreg papírgyárba, amelynek köszönhetően megalakult a Yankee Candle termékmárka saját gyára.

A Yankee Candle gyertyák az égésük egész ideje alatt csodálatos, tartós és tiszta illatot árasztanak, amelyek bármilyen belső tér hangulatát tökéletesen kiegészíti. A gyertyák nagy arányban tartalmaznak aromás olajokat és természetes anyagok kivonatát. Az összes illatesszencia hűen emlékeztet az eredeti illatra, a helyre vagy az élményre, amely az illat létrehozását inspirálta. Az, hogy az illat Önnél milyen hangulatot hoz létre - pihentetőt, ünnepélyeset vagy felfrissítőt - csakis az Ön választásától függ.

Ezen termékmárkából származó ajándék mindenkinek örömteli pillanatokat okoz. Nagyon közkedveltek a Yankee Candle karácsonyi szettek, a Yankee Candle viaszok, a Yankee Candlee ajándék szettek valamint a Yankee Candle autóillatosítók.

Jelenleg ez a termékmárka az illatgyertyák és a beltéri lakásillatosítók piacán a legelőkelőbb helyet foglalja el. Ezekkel a termékekkel a világ több mint 20 országában találkozhat. Csupán az USA területén több mint 18 ezer üzlettel rendelkezik. És ez a sikertörténet egy édesanyának készített ajándékkal kezdődött!

Értékelés Yankee Candle Lemon Lavender

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!