Yankee Candle Garden Hideawayajándékszett IV.

Yankee Candle Garden Hideaway ajándékszett IV.
Yankee Candle Garden Hideaway ajándékszett IV.
Ingyenes kiszállítás
ajándékszett IV.
17 780Ft

Kód: YAC06712 | Több mint 5 db a raktáron

Afternoon Escape 3 x 9,8 g + Sunny Daydream teamécses 3 x 9,8 g + Homemade Herb Lemonade teamécses 3 x 9,8 g + Camellia Blossom teamécses 3 x 9,8 g + Water Garden teamécses 3 x 9,8 g + Garden Picnic teamécses 3 x 9,8 g + gyertyatartó a tea gyertyához 1 db

1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 12. 08.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 12. 07.

Yankee Candle Garden Hideaway parfüm leírása
Összetétel

Illatosítsa otthonát, vagy szerezzen örömöt szeretteinek egy gyönyörű lakásillattal! Ez az ajándékkészlet Yankee Candle Garden Hideaway mindkét esetben garantálja a sikert. A helyesen megválasztott beltéri illat könnyedén kelt nyugalomérzetet, és elősegíti kellemes, meghitt légkör kialakítását.

Tulajdonságok:

  • ajándékként is ideális

A szett tartalma:

  • Afternoon Escape 3 x 9,8 g
  • Sunny Daydream teamécses 3 x 9,8 g
  • Homemade Herb Lemonade teamécses 3 x 9,8 g
  • Camellia Blossom teamécses 3 x 9,8 g
  • Water Garden teamécses 3 x 9,8 g
  • Garden Picnic teamécses 3 x 9,8 g
  • gyertyatartó a tea gyertyához 1 db

Használata:
A mécsest kellően hőálló felületre helyezze. 4 óránál hosszabb ideig ne hagyja égni. Mindig vigyázzon arra, hogy a mécses ne égjen le teljesen az aljáig. Soha ne hagyja az égő mécsest felügyelet nélkül és gyúlékony tárgyak közelében. Tartsa távol a gyermekektől és háziállatoktól.

Összetétel

Ajándék szett típusa
ajándékszett
Lakásillatosító fajtája
virágos, növényi, friss, fűszeres
A kanóc típusa
pamut
A viasz típusa
egyéb
A gyertyatartó típusa
teamécseshez
Anyag
kerámia

Yankee Candle a márkáról

A Yankee Candle gyertyák készítésének ötlete 1969- ben született, amikor is Mike Kittredge édesanyjának karácsonyi ajándékként egy saját készítésű, díszes gyertyát adott. Édesanyját és az egész környezetét is lelkes tetszéssel töltötte el ez az ajándék. Ezen siker láttán a gyertyakészítés színhelye az autógarázsból csakhamar átkerült egy öreg papírgyárba, amelynek köszönhetően megalakult a Yankee Candle termékmárka saját gyára.

A Yankee Candle gyertyák az égésük egész ideje alatt csodálatos, tartós és tiszta illatot árasztanak, amelyek bármilyen belső tér hangulatát tökéletesen kiegészíti. A gyertyák nagy arányban tartalmaznak aromás olajokat és természetes anyagok kivonatát. Az összes illatesszencia hűen emlékeztet az eredeti illatra, a helyre vagy az élményre, amely az illat létrehozását inspirálta. Az, hogy az illat Önnél milyen hangulatot hoz létre - pihentetőt, ünnepélyeset vagy felfrissítőt - csakis az Ön választásától függ.

Ezen termékmárkából származó ajándék mindenkinek örömteli pillanatokat okoz. Nagyon közkedveltek a Yankee Candle karácsonyi szettek, a Yankee Candle viaszok, a Yankee Candlee ajándék szettek valamint a Yankee Candle autóillatosítók.

Jelenleg ez a termékmárka az illatgyertyák és a beltéri lakásillatosítók piacán a legelőkelőbb helyet foglalja el. Ezekkel a termékekkel a világ több mint 20 országában találkozhat. Csupán az USA területén több mint 18 ezer üzlettel rendelkezik. És ez a sikertörténet egy édesanyának készített ajándékkal kezdődött!

Értékelés Yankee Candle Garden Hideaway