Yankee Candle Elevation Evening Star

illatos gyertya 552 g nagy

Yankee Candle Elevation Evening Star illatos gyertya  552 g nagy
Yankee Candle Elevation Evening Star illatos gyertya  552 g nagy
Yankee Candle Elevation Evening Star illatos gyertya  552 g nagy
552 g
9 790Ft

Kód: YAC04295 | 4 db a raktáron
db
Ajándék az Ön számára
Most 10%-os kedvezményünk van az ikonikus Yankee Candle gyertyákra és lakásillatosítókra. Kosárba helyezéskor használja az yc10hu kódot. A kedvezmény nem vonatkozik az akcióban és leárazásban levő termékekre. Illatozzon otthona stílusosan! Az akció 2019. január 23-30-ig tart.
Express One (Transoflex)
már holnap 2019. 01. 25., péntek
Személyes átvétel
már holnap 2019. 01. 25., péntek
Yankee Candle Elevation Evening Star
552 g | 9 790Ft

Yankee Candle Elevation Evening Star parfüm leírása

Az otthonát csodálatos aromával illatosító Yankee Candle Elevation Evening Star illatgyertya olyan meghitt hangulatot teremt, melynek köszönhetően mindig remekül érzi majd magát.

Tulajdonságok:

  • virágos illat

Használata:
A mécsest kellően hőálló felületre helyezze. 4 óránál hosszabb ideig ne hagyja égni. Mindig vigyázzon arra, hogy a mécses ne égjen le teljesen az aljáig. Soha ne hagyja az égő mécsest felügyelet nélkül és gyúlékony tárgyak közelében. Tartsa távol a gyermekektől és háziállatoktól.

Összetétel

Alap
guajakfa, pézsma, púderes tónusok
Fej
boróka, citrom
Szív
rózsa, ylang-ylang
Lakásillatosító tulajdonsága
virágos

Yankee Candle a márkáról

A Yankee Candle gyertyák készítésének ötlete 1969- ben született, amikor is Mike Kittredge édesanyjának karácsonyi ajándékként egy saját készítésű, díszes gyertyát adott. Édesanyját és az egész környezetét is lelkes tetszéssel töltötte el ez az ajándék. Ezen siker láttán a gyertyakészítés színhelye az autógarázsból csakhamar átkerült egy öreg papírgyárba, amelynek köszönhetően megalakult a Yankee Candle termékmárka saját gyára.

A Yankee Candle gyertyák az égésük egész ideje alatt csodálatos, tartós és tiszta illatot árasztanak, amelyek bármilyen belső tér hangulatát tökéletesen kiegészíti. A gyertyák nagy arányban tartalmaznak aromás olajokat és természetes anyagok kivonatát. Az összes illatesszencia hűen emlékeztet az eredeti illatra, a helyre vagy az élményre, amely az illat létrehozását inspirálta. Az, hogy az illat Önnél milyen hangulatot hoz létre - pihentetőt, ünnepélyeset vagy felfrissítőt - csakis az Ön választásától függ.

Ezen termékmárkából származó ajándék mindenkinek örömteli pillanatokat okoz. Nagyon közkedveltek a Yankee Candle karácsonyi szettek, a Yankee Candle viaszok, a Yankee Candlee ajándék szettek valamint a Yankee Candle autóillatosítók.

Jelenleg ez a termékmárka az illatgyertyák és a beltéri lakásillatosítók piacán a legelőkelőbb helyet foglalja el. Ezekkel a termékekkel a világ több mint 20 országában találkozhat. Csupán az USA területén több mint 18 ezer üzlettel rendelkezik. És ez a sikertörténet egy édesanyának készített ajándékkal kezdődött!

Értékelés Yankee Candle Elevation Evening Star

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!