Yankee CandleChristmas Eve illatos gyertya Classic közepes méret

Yankee Candle Christmas Eve illatos gyertya  Classic közepes méret
Yankee Candle Christmas Eve illatos gyertya  Classic közepes méret
411 g
8 830Ft

2 148,42Ft / 100 g, áfával
Kód: YAC1224 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a lakásillatosító parfümök árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 10. 25.
Személyes átvétel
kedd 2021. 10. 26.

Leírás Yankee Candle Christmas Eve
Összetétel

Az ünnepek hagyományos illatával árasztja el az egész helyiséget a Yankee Candle Christmas Eve illatos gyertya. Kandírozott gyümölcsök, meghitt kandallótűz, Karácsonyi finomságok… Mindezt megtalálja a Christmas Eve illatában. Hosszan, és egyenletesen ég, így sokáig élvezheti kellemes illatát.

Tulajdonságok:

  • narancs, alma, lime, citrom, szerecsendió, fahéj, borostyán, vanília tónusai
  • 100%-ban természetes összetevőkből készült kanóc
  • prémium minőségű paraffin viaszból készült
  • ünnepies, édeskés, fűszeres, melengető illat
  • 110 - 150 óráig ég

Teljes összetevőlista

COUMARIN, LIMONENE, ETHYL METHYLPHENYLGLYCIDATE, OCTABENZONE, CINNAMAL. A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Lakásillatosító fajtája
édes, fűszeres
A kanóc típusa
pamut
A kanócok száma
1
A viasz típusa
egyéb
Anyag
üveg

Yankee Candle a márkáról

A Yankee Candle gyertyák készítésének ötlete 1969- ben született, amikor is Mike Kittredge édesanyjának karácsonyi ajándékként egy saját készítésű, díszes gyertyát adott. Édesanyját és az egész környezetét is lelkes tetszéssel töltötte el ez az ajándék. Ezen siker láttán a gyertyakészítés színhelye az autógarázsból csakhamar átkerült egy öreg papírgyárba, amelynek köszönhetően megalakult a Yankee Candle termékmárka saját gyára.

A Yankee Candle gyertyák az égésük egész ideje alatt csodálatos, tartós és tiszta illatot árasztanak, amelyek bármilyen belső tér hangulatát tökéletesen kiegészíti. A gyertyák nagy arányban tartalmaznak aromás olajokat és természetes anyagok kivonatát. Az összes illatesszencia hűen emlékeztet az eredeti illatra, a helyre vagy az élményre, amely az illat létrehozását inspirálta. Az, hogy az illat Önnél milyen hangulatot hoz létre - pihentetőt, ünnepélyeset vagy felfrissítőt - csakis az Ön választásától függ.

Ezen termékmárkából származó ajándék mindenkinek örömteli pillanatokat okoz. Nagyon közkedveltek a Yankee Candle karácsonyi szettek, a Yankee Candle viaszok, a Yankee Candlee ajándék szettek valamint a Yankee Candle autóillatosítók.

Jelenleg ez a termékmárka az illatgyertyák és a beltéri lakásillatosítók piacán a legelőkelőbb helyet foglalja el. Ezekkel a termékekkel a világ több mint 20 országában találkozhat. Csupán az USA területén több mint 18 ezer üzlettel rendelkezik. És ez a sikertörténet egy édesanyának készített ajándékkal kezdődött!

Értékelés Yankee Candle Christmas Eve