Yankee Candle Ceramic Triple Kerámia gyertyatartó fogadalmi gyertyához

 • Yankee Candle Ceramic Triple Kerámia gyertyatartó fogadalmi gyertyához
   více

  Yankee Candle Ceramic Triple változatok

  • Yankee Candle Ceramic Triple Kerámia gyertyatartó fogadalmi gyertyához  Kerámia gyertyatartó fogadalmi gyertyához  

   Ez a termék jelenleg nem elérhető.

   Kód: YAC1203

  Fel

  Parfüm leírása Yankee Candle Ceramic Triple

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  A kerámia Yankee Candle Ceramic Triple fogadalmi gyertyatartó gyönyörűen beragyogja a helyiséget. Mivel lehetővé teszi az ön által kiválasztott fogadalmi gyertya belehelyezését, saját maga választhatja meg az otthonát betöltő illatot.

  Használata:

  Soha ne hagyja a gyertyatartót égő gyertyával felügyelet nélkül és gyúlékony tárgyak közelében.

  Fel

  A Yankee Candle márkáról

  A Yankee Candle gyertyák készítésének ötlete 1969- ben született, amikor is Mike Kittredge édesanyjának karácsonyi ajándékként egy saját készítésű, díszes gyertyát adott. Édesanyját és az egész környezetét is lelkes tetszéssel töltötte el ez az ajándék. Ezen siker láttán a gyertyakészítés színhelye az autógarázsból csakhamar átkerült egy öreg papírgyárba, amelynek köszönhetően megalakult a Yankee Candle termékmárka saját gyára.

  A Yankee Candle gyertyák az égésük egész ideje alatt csodálatos, tartós és tiszta illatot árasztanak, amelyek bármilyen belső tér hangulatát tökéletesen kiegészíti. A gyertyák nagy arányban tartalmaznak aromás olajokat és természetes anyagok kivonatát. Az összes illatesszencia hűen emlékeztet az eredeti illatra, a helyre vagy az élményre, amely az illat létrehozását inspirálta. Az, hogy az illat Önnél milyen hangulatot hoz létre - pihentetőt, ünnepélyeset vagy felfrissítőt - csakis az Ön választásától függ.

  Ezen termékmárkából származó ajándék mindenkinek örömteli pillanatokat okoz. Nagyon közkedveltek a Yankee Candle karácsonyi szettek, a Yankee Candle viaszok, a Yankee Candlee ajándék szettek valamint a Yankee Candle autóillatosítók.

  Jelenleg ez a termékmárka az illatgyertyák és a beltéri lakásillatosítók piacán a legelőkelőbb helyet foglalja el. Ezekkel a termékekkel a világ több mint 20 országában találkozhat. Csupán az USA területén több mint 18 ezer üzlettel rendelkezik. És ez a sikertörténet egy édesanyának készített ajándékkal kezdődött!

  Fel

  Értékelés Yankee Candle Ceramic Triple

  Mit gondol Ön a Yankee Candle Ceramic Triple termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "


  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák.​