Yankee Candle Alpine Christmasajándékszett IX.

Yankee Candle Alpine Christmas ajándékszett IX.
Yankee Candle Alpine Christmas ajándékszett IX.
Új
Kiárusítás
ajándékszett IX.
8890Ft

Kód: YAC06077 | Raktáron

Chritsmas Magic viaszos gyertya 2 x 49 g + Chritsmas Magic illatos viasz aromalámpába 2 x 22 g + Chritsmas Magic teamécses 12 x 9,8 g

1
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2020. 01. 28.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2020. 01. 28.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Yankee Candle Alpine Christmas parfüm leírása
Összetétel

Lepje meg magát vagy szeretteit Yankee Candle parfümszettel. Az ajándékként kapott illat garantáltan örömöt szerez.

Tulajdonságok:

  • karácsonyi aroma
  • ajándékként is ideális
  • ajándékcsomagolásban

Használata:
A mécsest kellően hőálló felületre helyezze. 4 óránál hosszabb ideig ne hagyja égni. Mindig vigyázzon arra, hogy a mécses ne égjen le teljesen az aljáig. Soha ne hagyja az égő mécsest felügyelet nélkül és gyúlékony tárgyak közelében. Tartsa távol a gyermekektől és háziállatoktól. Az optimális égés érdekében javasoljuk a kanóc rendszeres visszavágását az ajánlott hosszúságra. Hagyja a gyertyát mindig legalább addig égni Az aromalámpában olvadó viaszt soha ne hagyja felügyelet nélkül és gyúlékony tárgyak közelében.

Összetétel

Fej
bergamott, mandarin, eukaliptusz
Szív
fenyő, tömjén
Alap
cédrusfa, nyír
Lakásillatosító tulajdonsága
fás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Yankee Candle a márkáról

A Yankee Candle gyertyák készítésének ötlete 1969- ben született, amikor is Mike Kittredge édesanyjának karácsonyi ajándékként egy saját készítésű, díszes gyertyát adott. Édesanyját és az egész környezetét is lelkes tetszéssel töltötte el ez az ajándék. Ezen siker láttán a gyertyakészítés színhelye az autógarázsból csakhamar átkerült egy öreg papírgyárba, amelynek köszönhetően megalakult a Yankee Candle termékmárka saját gyára.

A Yankee Candle gyertyák az égésük egész ideje alatt csodálatos, tartós és tiszta illatot árasztanak, amelyek bármilyen belső tér hangulatát tökéletesen kiegészíti. A gyertyák nagy arányban tartalmaznak aromás olajokat és természetes anyagok kivonatát. Az összes illatesszencia hűen emlékeztet az eredeti illatra, a helyre vagy az élményre, amely az illat létrehozását inspirálta. Az, hogy az illat Önnél milyen hangulatot hoz létre - pihentetőt, ünnepélyeset vagy felfrissítőt - csakis az Ön választásától függ.

Ezen termékmárkából származó ajándék mindenkinek örömteli pillanatokat okoz. Nagyon közkedveltek a Yankee Candle karácsonyi szettek, a Yankee Candle viaszok, a Yankee Candlee ajándék szettek valamint a Yankee Candle autóillatosítók.

Jelenleg ez a termékmárka az illatgyertyák és a beltéri lakásillatosítók piacán a legelőkelőbb helyet foglalja el. Ezekkel a termékekkel a világ több mint 20 országában találkozhat. Csupán az USA területén több mint 18 ezer üzlettel rendelkezik. És ez a sikertörténet egy édesanyának készített ajándékkal kezdődött!

Értékelés Yankee Candle Alpine Christmas