Yankee Candle Alpine Christmasajándékszett III.

Yankee Candle Alpine Christmas ajándékszett III.
Yankee Candle Alpine Christmas ajándékszett III.
ajándékszett III.

Kód: YAC06076 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Apline Christmas gyertyatartó a tea gyertyához 1 db + Wihte Fir teamécses 3 db + Christmas Magic teamécses 3 db + Snowflake Cookie teamécses 3 db + Gin Fizz Pomegranate teamécses 3 db + Evergreen Mist teamécses 3 db + Candelit Cabin teamécses 3 db

Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.

Yankee Candle Alpine Christmas parfüm leírása
Összetétel

A romantikus vacsorákhoz nélkülözhetetlen teamécses a hétköznapi esték hangulatát is tökéletessé teszi. A teamécses tartóba helyezett mécses hamar az otthona kiegészítőjévé válik és minden kisebb helyiséget kellemesen illatosít. Többféle illat kombinációjával ízlése szerinti illatélményt alkothat velük.

Tulajdonságok:

  • tematikus ünnepi illat
  • téli illat
  • karácsonyi aroma

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el. A mécsest kellően hőálló felületre helyezze. 4 óránál hosszabb ideig ne hagyja égni. Mindig vigyázzon arra, hogy a mécses ne égjen le teljesen az aljáig. Soha ne hagyja az égő mécsest felügyelet nélkül és gyúlékony tárgyak közelében. Tartsa távol a gyermekektől és háziállatoktól.

Összetétel

Az illat fajtája
aromás
Ajándék szett típusa
ajándékszett
Lakásillatosító fajtája
fás, édes, gyümölcsös, gourmand, friss, fűszeres
A kanóc típusa
pamut
A kanócok száma
1
A viasz típusa
egyéb
A gyertyatartó típusa
teamécseshez
Anyag
kerámia

Yankee Candle a márkáról

A Yankee Candle gyertyák készítésének ötlete 1969- ben született, amikor is Mike Kittredge édesanyjának karácsonyi ajándékként egy saját készítésű, díszes gyertyát adott. Édesanyját és az egész környezetét is lelkes tetszéssel töltötte el ez az ajándék. Ezen siker láttán a gyertyakészítés színhelye az autógarázsból csakhamar átkerült egy öreg papírgyárba, amelynek köszönhetően megalakult a Yankee Candle termékmárka saját gyára.

A Yankee Candle gyertyák az égésük egész ideje alatt csodálatos, tartós és tiszta illatot árasztanak, amelyek bármilyen belső tér hangulatát tökéletesen kiegészíti. A gyertyák nagy arányban tartalmaznak aromás olajokat és természetes anyagok kivonatát. Az összes illatesszencia hűen emlékeztet az eredeti illatra, a helyre vagy az élményre, amely az illat létrehozását inspirálta. Az, hogy az illat Önnél milyen hangulatot hoz létre - pihentetőt, ünnepélyeset vagy felfrissítőt - csakis az Ön választásától függ.

Ezen termékmárkából származó ajándék mindenkinek örömteli pillanatokat okoz. Nagyon közkedveltek a Yankee Candle karácsonyi szettek, a Yankee Candle viaszok, a Yankee Candlee ajándék szettek valamint a Yankee Candle autóillatosítók.

Jelenleg ez a termékmárka az illatgyertyák és a beltéri lakásillatosítók piacán a legelőkelőbb helyet foglalja el. Ezekkel a termékekkel a világ több mint 20 országában találkozhat. Csupán az USA területén több mint 18 ezer üzlettel rendelkezik. És ez a sikertörténet egy édesanyának készített ajándékkal kezdődött!

Értékelés Yankee Candle Alpine Christmas