WoodwickWhite Tea & Jasmine illat autóba utántöltő

Woodwick White Tea & Jasmine illat autóba utántöltő
Woodwick White Tea & Jasmine illat autóba utántöltő
2 780Ft

1 db a raktáron | 2 780,00Ft / 1 db, áfával | Kód: WDW01347
1
Express One Hungary
már holnap csütörtök 2021. 12. 09.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 11.

Tulajdonságok:

  • a csere folyamata egyszerű és gyors
  • virágos illat

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Fontos figyelmeztetések

Gyermekektől elzárva tartandó.
Teljes szöveg

Összetétel

összetétel
vörös cédrus, fehér tea, jázmin
Lakásillatosító fajtája
virágos

A Woodwick luxus illatgyertyák nemcsak melegséget és meghittséget visznek otthonába, de a lelkét is megörvendeztetik. Az egyedülálló fakanóc összetéveszthetetlen pattogása a kandallóban égő fahasábokat idézi. Egy szempillantás alatt egy hegyvidéki faházba repíti, és ellenállhatatlan atmoszférát varázsol. Kényeztesse érzékeit egy igazán intenzív élménnyel.

Valamennyi fakanócos Woodwick gyertya többféle, egymással tökéletesen összehangolt illateszenciát rejt. Minden egyes összetevő egy olyan teljes és harmonikus aromában egyesül, amely az egész helyiséget illatosítja. Ráadásul a minőségi paraffint szójaviasz is gazdagítja, ami meghosszabbítja a gyertya égését, és biológiailag lebomló.

A gyertyák hiteles illatkompozícióját, jellegzetes pattogását és kifinomult designját már 2006. óta élvezhetik a lakáskiegészítők kedvelői. A látvány élményét csak tovább fokozza a tartóként is szolgáló fafedél, valamint a kézzel fújt üvegedény szerves formája. A Woodwick gyertyák minden otthon helyiségeit fennköltté teszik, és számtalan különleges pillanatot nyújtanak önnek.