WoodwickTrilogy Mountain Trail illatos gyertya I. fa kanóccal (hearthwick)

Woodwick Trilogy Mountain Trail illatos gyertya  I. fa kanóccal (hearthwick)
Woodwick Trilogy Mountain Trail illatos gyertya  I. fa kanóccal (hearthwick)
453.6 g

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: WDW00921

Evergreen + Wood Smoke + Frasier Fir illatos gyertya 453,6 g

Az otthonát csodálatos aromával illatosító Woodwick Trilogy Mountain Trail illatgyertya olyan meghitt hangulatot teremt, melynek köszönhetően mindig remekül érzi majd magát.

Tulajdonságok:

  • dizájnos csomagolás
  • fás illat
  • égés közben kellemesen pattog, így meghitt atmoszférát teremt
  • ajándékként is ideális
  • bármilyen belső tér luxus kiegészítője

A szett tartalma:

  • Evergreen + Wood Smoke + Frasier Fir illatos gyertya 453,6 g

Összetétel:

  • fa kanóc

Használata:
A mécsest kellően hőálló felületre helyezze. 4 óránál hosszabb ideig ne hagyja égni. Mindig vigyázzon arra, hogy a mécses ne égjen le teljesen az aljáig. Soha ne hagyja az égő mécsest felügyelet nélkül és gyúlékony tárgyak közelében. Tartsa távol a gyermekektől és háziállatoktól. Az optimális égés érdekében javasoljuk a kanóc rendszeres visszavágását az ajánlott hosszúságra. Hagyja a gyertyát mindig legalább addig égni, amíg a teljes felső rétege meg nem olvad. Ezzel megelőzi, hogy a viaszban bemélyedések keletkezzenek. A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Összetétel

Lakásillatosító fajtája
fás
A kanóc típusa
fa
A kanócok száma
1
A viasz típusa
egyéb
Anyag
fa, üveg

A Woodwick luxus illatgyertyák nemcsak melegséget és meghittséget visznek otthonába, de a lelkét is megörvendeztetik. Az egyedülálló fakanóc összetéveszthetetlen pattogása a kandallóban égő fahasábokat idézi. Egy szempillantás alatt egy hegyvidéki faházba repíti, és ellenállhatatlan atmoszférát varázsol. Kényeztesse érzékeit egy igazán intenzív élménnyel.

Valamennyi fakanócos Woodwick gyertya többféle, egymással tökéletesen összehangolt illateszenciát rejt. Minden egyes összetevő egy olyan teljes és harmonikus aromában egyesül, amely az egész helyiséget illatosítja. Ráadásul a minőségi paraffint szójaviasz is gazdagítja, ami meghosszabbítja a gyertya égését, és biológiailag lebomló.

A gyertyák hiteles illatkompozícióját, jellegzetes pattogását és kifinomult designját már 2006. óta élvezhetik a lakáskiegészítők kedvelői. A látvány élményét csak tovább fokozza a tartóként is szolgáló fafedél, valamint a kézzel fújt üvegedény szerves formája. A Woodwick gyertyák minden otthon helyiségeit fennköltté teszik, és számtalan különleges pillanatot nyújtanak önnek.