Skip to main content

WoodwickRed Wood viaszos gyertya fa kanóccal

Woodwick Red Wood viaszos gyertya fa kanóccal
Woodwick Red Wood viaszos gyertya fa kanóccal
Kicsomagolatlan, új termék 100% tartalommal, aminek csak a csomagolása sérült.
Sérült csomagolás
31 g
1 250Ft

1 db a raktáron | 4 032,26Ft / 100 g, áfával | Kód: WDW00814

Kicsomagolatlan, új termék 100% tartalommal, aminek csak a csomagolása sérült.

1
Express One Hungary
hétfő 2022. 01. 31.
Személyes átvétel
szombat 2022. 01. 29.

Az otthonát csodálatos aromával illatosító Woodwick Red Wood fogadalmi gyertya olyan meghitt hangulatot teremt, melynek köszönhetően mindig remekül és felszabadultnak érzi majd magát.

Tulajdonságok:

  • fás illat
  • melengető illat
  • égés közben kellemesen pattog, így meghitt atmoszférát teremt

Összetétel:

  • szójaviasz tartalommal
  • fa kanóc

Használata:
A mécsest kellően hőálló felületre helyezze. 4 óránál hosszabb ideig ne hagyja égni. Mindig vigyázzon arra, hogy a mécses ne égjen le teljesen az aljáig. Soha ne hagyja az égő mécsest felügyelet nélkül és gyúlékony tárgyak közelében. Tartsa távol a gyermekektől és háziállatoktól. A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Összetétel

összetétel
mamutfenyő, borostyán, szantálfa
Lakásillatosító fajtája
fás
A kanóc típusa
fa
A viasz típusa
egyéb

A Woodwick luxus illatgyertyák nemcsak melegséget és meghittséget visznek otthonába, de a lelkét is megörvendeztetik. Az egyedülálló fakanóc összetéveszthetetlen pattogása a kandallóban égő fahasábokat idézi. Egy szempillantás alatt egy hegyvidéki faházba repíti, és ellenállhatatlan atmoszférát varázsol. Kényeztesse érzékeit egy igazán intenzív élménnyel.

Valamennyi fakanócos Woodwick gyertya többféle, egymással tökéletesen összehangolt illateszenciát rejt. Minden egyes összetevő egy olyan teljes és harmonikus aromában egyesül, amely az egész helyiséget illatosítja. Ráadásul a minőségi paraffint szójaviasz is gazdagítja, ami meghosszabbítja a gyertya égését, és biológiailag lebomló.

A gyertyák hiteles illatkompozícióját, jellegzetes pattogását és kifinomult designját már 2006. óta élvezhetik a lakáskiegészítők kedvelői. A látvány élményét csak tovább fokozza a tartóként is szolgáló fafedél, valamint a kézzel fújt üvegedény szerves formája. A Woodwick gyertyák minden otthon helyiségeit fennköltté teszik, és számtalan különleges pillanatot nyújtanak önnek.