Woodwick Frasier Fir

illat autóba clip

Woodwick Frasier Fir illat autóba   clip
Woodwick Frasier Fir illat autóba   clip
illat autóba clip

Kód: WDW0061 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Woodwick Frasier Fir
illat autóba clip

Woodwick Frasier Fir parfüm leírása

Az utazást Woodwick Frasier Fir autóillatosítóval felejthetetlen élménnyé teheti. Minden gépkocsiban meghitt, kellemesen illatosított és harmonikus környezetet hoz létre.

Tulajdonságok:

  • fás illat
  • téli illat

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Összetétel

Lakásillatosító tulajdonsága
fás

Woodwick a márkáról

A Woodwick luxus illatgyertyák nemcsak melegséget és meghittséget visznek otthonába, de a lelkét is megörvendeztetik. Az egyedülálló fakanóc összetéveszthetetlen pattogása a kandallóban égő fahasábokat idézi. Egy szempillantás alatt egy hegyvidéki faházba repíti, és ellenállhatatlan atmoszférát varázsol. Kényeztesse érzékeit egy igazán intenzív élménnyel.

Valamennyi fakanócos Woodwick gyertya többféle, egymással tökéletesen összehangolt illateszenciát rejt. Minden egyes összetevő egy olyan teljes és harmonikus aromában egyesül, amely az egész helyiséget illatosítja. Ráadásul a minőségi paraffint szójaviasz is gazdagítja, ami meghosszabbítja a gyertya égését, és biológiailag lebomló.

A gyertyák hiteles illatkompozícióját, jellegzetes pattogását és kifinomult designját már 2006. óta élvezhetik a lakáskiegészítők kedvelői. A látvány élményét csak tovább fokozza a tartóként is szolgáló fafedél, valamint a kézzel fújt üvegedény szerves formája. A Woodwick gyertyák minden otthon helyiségeit fennköltté teszik, és számtalan különleges pillanatot nyújtanak önnek.

Értékelés Woodwick Frasier Fir

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!