Woodwick Beach Boardwalk

illatos gyertya 453,6 g fa kanóccal (Hearthwick)

Woodwick Beach Boardwalk illatos gyertya  453,6 g fa kanóccal (Hearthwick)
Woodwick Beach Boardwalk illatos gyertya  453,6 g fa kanóccal (Hearthwick)
illatos gyertya 453,6 g fa kanóccal (Hearthwick)

Kód: WDW0035 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Woodwick Beach Boardwalk
illatos gyertya 453,6 g fa kanóccal (Hearthwick)

Woodwick Beach Boardwalk parfüm leírása

Az otthonát csodálatos aromával illatosító Woodwick Beach Boardwalk illatgyertya olyan meghitt hangulatot teremt, melynek köszönhetően mindig remekül érzi majd magát.

Használata:
A mécsest kellően hőálló felületre helyezze. 4 óránál hosszabb ideig ne hagyja égni. Mindig vigyázzon arra, hogy a mécses ne égjen le teljesen az aljáig. Soha ne hagyja az égő mécsest felügyelet nélkül és gyúlékony tárgyak közelében. Tartsa távol a gyermekektől és háziállatoktól.

Woodwick a márkáról

A Woodwick luxus illatgyertyák nemcsak melegséget és meghittséget visznek otthonába, de a lelkét is megörvendeztetik. Az egyedülálló fakanóc összetéveszthetetlen pattogása a kandallóban égő fahasábokat idézi. Egy szempillantás alatt egy hegyvidéki faházba repíti, és ellenállhatatlan atmoszférát varázsol. Kényeztesse érzékeit egy igazán intenzív élménnyel.

Valamennyi fakanócos Woodwick gyertya többféle, egymással tökéletesen összehangolt illateszenciát rejt. Minden egyes összetevő egy olyan teljes és harmonikus aromában egyesül, amely az egész helyiséget illatosítja. Ráadásul a minőségi paraffint szójaviasz is gazdagítja, ami meghosszabbítja a gyertya égését, és biológiailag lebomló.

A gyertyák hiteles illatkompozícióját, jellegzetes pattogását és kifinomult designját már 2006. óta élvezhetik a lakáskiegészítők kedvelői. A látvány élményét csak tovább fokozza a tartóként is szolgáló fafedél, valamint a kézzel fújt üvegedény szerves formája. A Woodwick gyertyák minden otthon helyiségeit fennköltté teszik, és számtalan különleges pillanatot nyújtanak önnek.

Értékelés Woodwick Beach Boardwalk

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!