WOMEN POWER – Olyan nők által ihletett szépség, akik megváltoztatták a világot

Women power

Coco Chanel – minden idők leghíresebb parfümjének alkotója, legendás női kosztüm viselője és ő az egyetlen a divat világában, akit a TIME magazin a 20. század 100 leghatalmasabb emberei közé sorolt .

Estée Lauder – megalapította az egyik leghíresebb kozmetikai márkát és Ő az egyetlen olyan nő a világon, aki a TIME magazin által besorolásra került a múlt század 20 legbefolyásosabb üzleti géniuszai közé.

Elizabeth Arden –volt az első, aki megtanította az amerikai nőket sminkelni a szemüket, feltalálta a kozmetikai termékek utazó kiszerelését és a New York –i 5. Avenue –n megalapította híres szalonját.

Helena Rubinsteinelsőként állt elő a vízálló szempillaspirállal és a csomagolást illetően is forradalmi volt, hisz ő tette először tubusba a festéket, melybe bele lehetett mártani a spirál ecsetét. Innentől kezdve az ő szempillaspiráljai legyőzhetetlenek.

Madonna – a popzene királynője, aki mindörökre megváltoztatta a zenét. Bejegyezték a Guinness rekordok könyvébe, hisz Ő adta el a legtöbb lemezt világszerte. (több mint 300 millió darabot).

teljes szöveg szöveg elrejtése

12

12 Továbbiak megtekintése Nahoru

Menu