Wilkinson Sword Intuition Shea Butter női borotva tokkal

2×
Wilkinson Sword Intuition Shea Butter női borotva tokkal
Wilkinson Sword Intuition Shea Butter női borotva tokkal

Kód: SWO02087 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Wilkinson Sword Intuition Shea Butter
Tulajdonságok

Elfoglalt nőknek teremtették a Wilkinson Sword Intuition Shea Butter női borotvát. Használatához nem szükséges borotva hab és praktikus tokjának köszönhetően bárhová magával viheti. Hidratáló sheavaj található az éles pengék körül, amely megkönnyíti a hibátlan borotválkozást és hidratálja a bőrét.

Tulajdonságok:

  • alapos borotválkozást és pontos eredményt biztosít
  • forgófeje kényelmesebb borotválkozást biztosít
  • hidratálja bőrét a sheavajnak köszönhetően
  • ultra vékony pengék a precíz borotváláshoz
  • a készülék nedvesítő csíkkal van ellátva
  • borotvahab nélkül használható
  • bőrgyógyászatilag tesztelt
  • a készülék feje cserélhető

Használata:
Nedves bőrre használja. Nem igényel borotvahabot. Amint a nedvesítő csík elhasználódik vagy eltompulnak a pengék, azonnal cserélje újra a borotvafejet.

Tulajdonságok

Hatóanyag
shea vaj

Wilkinson Sword a márkáról

A Wilkinson Sword márka megjelenése 1898-ra tehető, ekkor alakul át a vágófegyver a napjaink borotvakészülékeinek elődjét jelentő borotvává. Ebben az évben kezdődött a férfiak, majd később a nők személyes higiéniáját megkönnyítő borotvakészülékek és új technológiák fejlesztése.
A vállalat 1971-ben jelent meg a piacon első készülékével, melynek pengéjét egy műanyagtokban fixen rögzítették, ezáltal használata sokkal biztonságosabbá vált. A márka 1994-ben mutatta be első olyan női borotvakészülékét, mely képes volt megvédeni őket a sérülésektől.
A vállalat évente újabb és újabb újdonságokat mutatott be, így például a négy pengés férfi és női borotválkozó rendszert, a titán penge bevezetését, az eldobható férfi és női borotválkozó rendszereket, valamint a különbözőképpen kombinált borotvakészülékeket. A Wilkinson Sword 2010-ben vezette be a piacra nedvesítő csíkkal ellátott forradalmi ápoló borotváját, mely borotválkozás közben közvetlenül hidratálja a bőrt.
Napjainkban a vállalat a világpiac vezető szereplője, és sem a nők, sem a férfiak nem tudják elképzelni a borotválkozást a Wilkinson borotválkozási rendszerei nélkül. Használjon nagy hatásfokú és bőrkímélő borotvarendszereket!  

Értékelés Wilkinson Sword Intuition Shea Butter2