Wilkinson Sword Quattro Titaniumeldobható borotva

Wilkinson Sword Quattro Titanium eldobható borotva 3 db
Wilkinson Sword Quattro Titanium eldobható borotva 3 db
3 db

Kód: SWO0027 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.

Wilkinson Sword Quattro Titanium termékleírás

A praktikus Wilkinson Sword Quattro Titanium borotvakészülék egyszerű használattal biztosítja az arca simaságát.

Tulajdonságok:

  • 100% sima borotválás
  • nedvesítő szalag
  • könnyű leöblítés és karbantartás

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Wilkinson Sword a márkáról

p>A Wilkinson Sword márka megjelenése 1898-ra tehető, ekkor alakul át a vágófegyver a napjaink borotvakészülékeinek elődjét jelentő borotvává. Ebben az évben kezdődött a férfiak, majd később a nők személyes higiéniáját megkönnyítő borotvakészülékek és új technológiák fejlesztése.
A vállalat 1971-ben jelent meg a piacon első készülékével, melynek pengéjét egy műanyagtokban fixen rögzítették, ezáltal használata sokkal biztonságosabbá vált. A márka 1994-ben mutatta be első olyan női borotvakészülékét, mely képes volt megvédeni őket a sérülésektől.
A vállalat évente újabb és újabb újdonságokat mutatott be, így például a négy pengés férfi és női borotválkozó rendszert, a titán penge bevezetését, az eldobható férfi és női borotválkozó rendszereket, valamint a különbözőképpen kombinált borotvakészülékeket. A Wilkinson Sword 2010-ben vezette be a piacra nedvesítő csíkkal ellátott forradalmi ápoló borotváját, mely borotválkozás közben közvetlenül hidratálja a bőrt.
Napjainkban a vállalat a világpiac vezető szereplője, és sem a nők, sem a férfiak nem tudják elképzelni a borotválkozást a Wilkinson borotválkozási rendszerei nélkül. Használjon nagy hatásfokú és bőrkímélő borotvarendszereket!  

Értékelés Wilkinson Sword Quattro Titanium