Wilkinson SwordIntuition Variety Edition borotválkozási készlet hölgyeknek

Wilkinson Sword Intuition Variety Edition borotválkozási készlet hölgyeknek
Wilkinson Sword Intuition Variety Edition borotválkozási készlet hölgyeknek

Kód: SWO01935 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

borotva + Ultra Moisture tartalék kefék 3 db + Dry Skin + Island Berry

Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

Leírás Wilkinson Sword Intuition Variety Edition

A Wilkinson Sword Intuition Variety Edition női borotválkozó készlet könnyű és kímélő megoldást jelent a nem kívánt szőrszálak eltávolítására. Tökéletesen simává és egyben hidratálttá is teszi a bőrét.

Tulajdonságai:

  • a test bármely részéről gyorsan és hatékonyan borotválja le a szőrt
  • a készlet a benne lévő 3 pótfejnek köszönhetően sokáig használható
  • az elegáns formájú borotva nyele kellemesen gumírozott
  • a borotvafejben lévő szappan hidratálja és ápolja a bőrt
  • nem irritálja a bőrt, és védőrácsa meggátolja a sérülést
  • borotvagél felvitele nélkül is használható

Használata:
A borotvát folyamatosan húzva borotválja le a benedvesített bőrt. Mindig ellenőrizze a penge élességét.

Wilkinson Sword a márkáról

A Wilkinson Sword márka megjelenése 1898-ra tehető, ekkor alakul át a vágófegyver a napjaink borotvakészülékeinek elődjét jelentő borotvává. Ebben az évben kezdődött a férfiak, majd később a nők személyes higiéniáját megkönnyítő borotvakészülékek és új technológiák fejlesztése.
A vállalat 1971-ben jelent meg a piacon első készülékével, melynek pengéjét egy műanyagtokban fixen rögzítették, ezáltal használata sokkal biztonságosabbá vált. A márka 1994-ben mutatta be első olyan női borotvakészülékét, mely képes volt megvédeni őket a sérülésektől.
A vállalat évente újabb és újabb újdonságokat mutatott be, így például a négy pengés férfi és női borotválkozó rendszert, a titán penge bevezetését, az eldobható férfi és női borotválkozó rendszereket, valamint a különbözőképpen kombinált borotvakészülékeket. A Wilkinson Sword 2010-ben vezette be a piacra nedvesítő csíkkal ellátott forradalmi ápoló borotváját, mely borotválkozás közben közvetlenül hidratálja a bőrt.
Napjainkban a vállalat a világpiac vezető szereplője, és sem a nők, sem a férfiak nem tudják elképzelni a borotválkozást a Wilkinson borotválkozási rendszerei nélkül. Használjon nagy hatásfokú és bőrkímélő borotvarendszereket!  

Értékelés Wilkinson Sword Intuition Variety Edition