Wilkinson Sword Intuition f.a.b. tartalék pengék

Wilkinson Sword Intuition f.a.b. tartalék pengék
Wilkinson Sword Intuition f.a.b. tartalék pengék
3 db
4 050Ft

1 350,00Ft / 1 db, áfával
Kód: SWO01944 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 06. 25.
Személyes átvétel
péntek 2021. 06. 25.

Leírás Wilkinson Sword Intuition f.a.b.

Precíz, megbízható borotválást biztosítanak a Wilkinson Sword Intuition f.a.b. tartalék pengék. Mindkét irányban használható borotválkozáskor, így a nehezen elérhető helyeket is könnyedén borotválhatja. Könnyedén siklik a bőrön ergonomikus kialakításának, és nedvesítő csíkjának köszönhetően.

Tulajdonságok:

  • vízzel aktivált gél a kényelmesebb borotválásért
  • minden görbülethez rugalmasan igazodik
  • könnyen cserélhető borotvafej
  • kényelmes, precíz borotválás
  • 5 precíz, kétirányú penge
  • ergonomikus kialakítás

Használata:
A borotválandó helyeken használjon borotvahabot, majd borotválja meg a bőrt finom, folyamatos húzásokkal.

Wilkinson Sword a márkáról

A Wilkinson Sword márka megjelenése 1898-ra tehető, ekkor alakul át a vágófegyver a napjaink borotvakészülékeinek elődjét jelentő borotvává. Ebben az évben kezdődött a férfiak, majd később a nők személyes higiéniáját megkönnyítő borotvakészülékek és új technológiák fejlesztése.
A vállalat 1971-ben jelent meg a piacon első készülékével, melynek pengéjét egy műanyagtokban fixen rögzítették, ezáltal használata sokkal biztonságosabbá vált. A márka 1994-ben mutatta be első olyan női borotvakészülékét, mely képes volt megvédeni őket a sérülésektől.
A vállalat évente újabb és újabb újdonságokat mutatott be, így például a négy pengés férfi és női borotválkozó rendszert, a titán penge bevezetését, az eldobható férfi és női borotválkozó rendszereket, valamint a különbözőképpen kombinált borotvakészülékeket. A Wilkinson Sword 2010-ben vezette be a piacra nedvesítő csíkkal ellátott forradalmi ápoló borotváját, mely borotválkozás közben közvetlenül hidratálja a bőrt.
Napjainkban a vállalat a világpiac vezető szereplője, és sem a nők, sem a férfiak nem tudják elképzelni a borotválkozást a Wilkinson borotválkozási rendszerei nélkül. Használjon nagy hatásfokú és bőrkímélő borotvarendszereket!  

Értékelés Wilkinson Sword Intuition f.a.b.