Wilkinson Sword Hydro Silk

kozmetika szett I.

Wilkinson Sword Hydro Silk kozmetika szett I.
Wilkinson Sword Hydro Silk kozmetika szett I.
Wilkinson Sword Hydro Silk kozmetika szett I.
Speciális kedvezmény
5 290Ft
Kedvezmény 12%
kozmetika szett I.
4 670Ft

Kód: SWO01920 | 1 db a raktáron

Enyhén sérült doboz | Termék tartalma: 100%

A szett tartalma:1 Razor + 3 Additional Blades

db
Express One (Transoflex)
2018. 11. 20., kedd
Személyes átvétel
2018. 11. 20., kedd
Wilkinson Sword Hydro Silk
kozmetika szett I. | 4 670Ft

Wilkinson Sword a márkáról

A Wilkinson Sword márka megjelenése 1898-ra tehető, ekkor alakul át a vágófegyver a napjaink borotvakészülékeinek elődjét jelentő borotvává. Ebben az évben kezdődött a férfiak, majd később a nők személyes higiéniáját megkönnyítő borotvakészülékek és új technológiák fejlesztése.
A vállalat 1971-ben jelent meg a piacon első készülékével, melynek pengéjét egy műanyagtokban fixen rögzítették, ezáltal használata sokkal biztonságosabbá vált. A márka 1994-ben mutatta be első olyan női borotvakészülékét, mely képes volt megvédeni őket a sérülésektől.
A vállalat évente újabb és újabb újdonságokat mutatott be, így például a négy pengés férfi és női borotválkozó rendszert, a titán penge bevezetését, az eldobható férfi és női borotválkozó rendszereket, valamint a különbözőképpen kombinált borotvakészülékeket. A Wilkinson Sword 2010-ben vezette be a piacra nedvesítő csíkkal ellátott forradalmi ápoló borotváját, mely borotválkozás közben közvetlenül hidratálja a bőrt.
Napjainkban a vállalat a világpiac vezető szereplője, és sem a nők, sem a férfiak nem tudják elképzelni a borotválkozást a Wilkinson borotválkozási rendszerei nélkül. Használjon nagy hatásfokú és bőrkímélő borotvarendszereket!