Wilkinson Sword Hydro Connect 5

kozmetika szett I.

1×
Wilkinson Sword Hydro Connect 5 kozmetika szett I.
Wilkinson Sword Hydro Connect 5 kozmetika szett I.
Wilkinson Sword Hydro Connect 5 kozmetika szett I.
kozmetika szett I.
7 150Ft

Kód: SWO0151 | Több mint 20 db a raktáron

A szett tartalma: 1 Hydro Connect Razor + 2 Hydro Connect Blades

db
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 03. 26.
Személyes átvétel
hétfő 2019. 03. 25.
Wilkinson Sword Hydro Connect 5
kozmetika szett I. | 7 150Ft

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
kozmetika szett

Wilkinson Sword a márkáról

A Wilkinson Sword márka megjelenése 1898-ra tehető, ekkor alakul át a vágófegyver a napjaink borotvakészülékeinek elődjét jelentő borotvává. Ebben az évben kezdődött a férfiak, majd később a nők személyes higiéniáját megkönnyítő borotvakészülékek és új technológiák fejlesztése.
A vállalat 1971-ben jelent meg a piacon első készülékével, melynek pengéjét egy műanyagtokban fixen rögzítették, ezáltal használata sokkal biztonságosabbá vált. A márka 1994-ben mutatta be első olyan női borotvakészülékét, mely képes volt megvédeni őket a sérülésektől.
A vállalat évente újabb és újabb újdonságokat mutatott be, így például a négy pengés férfi és női borotválkozó rendszert, a titán penge bevezetését, az eldobható férfi és női borotválkozó rendszereket, valamint a különbözőképpen kombinált borotvakészülékeket. A Wilkinson Sword 2010-ben vezette be a piacra nedvesítő csíkkal ellátott forradalmi ápoló borotváját, mely borotválkozás közben közvetlenül hidratálja a bőrt.
Napjainkban a vállalat a világpiac vezető szereplője, és sem a nők, sem a férfiak nem tudják elképzelni a borotválkozást a Wilkinson borotválkozási rendszerei nélkül. Használjon nagy hatásfokú és bőrkímélő borotvarendszereket!