Wella Professionals Wellaplex

kozmetika szett I. (festett hajra)

Wella Professionals Wellaplex kozmetika szett I. (festett hajra)
Wella Professionals Wellaplex kozmetika szett I. (festett hajra)
kozmetika szett I. (festett hajra)
43 290Ft

Kód: WLL04702 | Több mint 5 db a raktáron

N°1 Bond Marker Professzionális ápolás a haj színezéshez 100 ml + N°2 Bond Stabilizer intenzív ápolás a károsult hajra 100 ml

1
Ajándék az Ön számára
10% kedvezményben részesül, amennyiben legalább 25 000 Ft feletti értékben vásárol és a kosárban megadja az minus10hu kódot. A kód nem használható az akcióban lévő és kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
csütörtök 2019. 08. 22.
Személyes átvétel
csütörtök 2019. 08. 22.
Wella Professionals Wellaplex
kozmetika szett I. (festett hajra) | 43 290Ft

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
kozmetika szett
Hajtípus
festett haj, károsult haj, melíros haj

Wella Professionals a márkáról

A Wella Professionals egy prémiumkategóriás hajkozmetikai márka, mely közel hozza egymáshoz a tökéletes hajat szerető és élvező embereket. A csaknem 140 éves Wella Professionals márka első osztályú termékeinek széles portfóliója a világ több mint 150 országában megtalálható.

A márka szabadalmak egész sorával büszkélkedhet, és termékei minőségét számtalan előkelő díj és olyan neves világhírű fodrász is bizonyítja, akikkel együtt dolgozik. A Wella Professionals a hajfestés területének egyik piacvezető szereplője. A Wella hajfestékek mindig garantálják a hatékonyságot, a luxust és a minőséget. A márka figyelemre méltó termékei között ott találja a Wella sampont és kondicionálót, a Wella hajolajat, valamint a trendi és szórakoztató, kimosható Welle Colour Fresh hajszínezőt is.

Azok közé tartozik, akik nem elégszenek meg a kompromisszumokkal, és a legjobb ápolást szeretné biztosítani a hajának? Úgy a Wella hajápoló termékek pontosan önnek készülnek. Élje meg a gyönyörű haj érzését.