Wella Professionals SUN

expressz regeneráló kondicionáló napozás után

Wella Professionals SUN expressz regeneráló kondicionáló napozás után
Wella Professionals SUN expressz regeneráló kondicionáló napozás után
200 ml

Kód: WLL1271 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Wella Professionals SUN
200 ml

Wella Professionals SUN termékleírás

A minőségi Wella Professionals SUN kondicionáló biztosítja a haj könnyű kifésülhetőségét és a szép és egészséges haj számára nélkülözhetetlen táplálást.

Tulajdonságok:

  • helyreállítja a hajszálakat
  • biztosítja a szükséges hidratálást
  • védi a hajat a károsodástól

Használata:
Vigye fel a megmosott haj teljes hosszában és a hajtövekhez.

Tulajdonságok

Hajtípus
napsugárzásnak kitett haj

Wella Professionals a márkáról

A Wella Professionals egy prémiumkategóriás hajkozmetikai márka, mely közel hozza egymáshoz a tökéletes hajat szerető és élvező embereket. A csaknem 140 éves Wella Professionals márka első osztályú termékeinek széles portfóliója a világ több mint 150 országában megtalálható.

A márka szabadalmak egész sorával büszkélkedhet, és termékei minőségét számtalan előkelő díj és olyan neves világhírű fodrász is bizonyítja, akikkel együtt dolgozik. A Wella Professionals a hajfestés területének egyik piacvezető szereplője. A Wella hajfestékek mindig garantálják a hatékonyságot, a luxust és a minőséget. A márka figyelemre méltó termékei között ott találja a Wella sampont és kondicionálót, a Wella hajolajat, valamint a trendi és szórakoztató, kimosható Welle Colour Fresh hajszínezőt is.

Azok közé tartozik, akik nem elégszenek meg a kompromisszumokkal, és a legjobb ápolást szeretné biztosítani a hajának? Úgy a Wella hajápoló termékek pontosan önnek készülnek. Élje meg a gyönyörű haj érzését.