Wella Professionals SP Repairmolekuláris haj töltő a töredezett, károsult hajra

6×
Wella Professionals SP Repair molekuláris haj töltő a töredezett, károsult hajra
Wella Professionals SP Repair molekuláris haj töltő a töredezett, károsult hajra
100 ml

Kód: WLL2138 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​

Wella Professionals SP Repair termékleírás
Tulajdonságok

Kényeztesse haját azonnali megújító hatással! A Wella Professionals SP Repair molekuláris hajfeltöltő töredezett és igénybe vett hajra regenerálja, táplálja és helyreállítja a károsodott hajszálakat. Az eredmény: gyönyörű haj, amely ragyog az egészségtől.

Tulajdonságai:

  • intenzíven regenerálja, táplálja és helyreállítja a hajszálakat
  • lenyűgözően erőssé és selymessé teszi a hajat
  • visszaadja a haj erősségét
  • gondoskodik a haj vitalitásáról

Összetétele:

  • esszenciális aminosavak – helyreállítják, táplálják és újrastrukturálják a sérült hajszerkezetet
  • hidrolizált keratin – egységesíti a hajrostok felületét a sérült helyek feltöltésével

Alkalmazása:
Vigye fel a frissen mosott és törölközőszáraz hajra. Masszírozza tincsenként a hajba, a hajtövektől kezdve a haj egész hosszában. A hatás fokozására alkalmazzon hőkezelést: szárítsa meg haját hajszárítóval vagy csavarja fóliába vagy egy törölközőbe. 5–10 percen át hagyja a hőt hatni. Ezután öblítse le a készítményt langyos vízzel és formázza a haját kedve szerint.

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
Sűrűség és vitalitás, Táplálás
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Hajprobléma
törékeny és töredezett haj, károsult haj

Wella Professionals a márkáról

A Wella Professionals egy prémiumkategóriás hajkozmetikai márka, mely közel hozza egymáshoz a tökéletes hajat szerető és élvező embereket. A csaknem 140 éves Wella Professionals márka első osztályú termékeinek széles portfóliója a világ több mint 150 országában megtalálható.

A márka szabadalmak egész sorával büszkélkedhet, és termékei minőségét számtalan előkelő díj és olyan neves világhírű fodrász is bizonyítja, akikkel együtt dolgozik. A Wella Professionals a hajfestés területének egyik piacvezető szereplője. A Wella hajfestékek mindig garantálják a hatékonyságot, a luxust és a minőséget. A márka figyelemre méltó termékei között ott találja a Wella sampont és kondicionálót, a Wella hajolajat, valamint a trendi és szórakoztató, kimosható Welle Colour Fresh hajszínezőt is.

Azok közé tartozik, akik nem elégszenek meg a kompromisszumokkal, és a legjobb ápolást szeretné biztosítani a hajának? Úgy a Wella hajápoló termékek pontosan önnek készülnek. Élje meg a gyönyörű haj érzését.

Értékelés Wella Professionals SP Repair6