Wella Professionals SP Repairmolekuláris haj töltő a töredezett, károsult hajra

4×
Wella Professionals SP Repair molekuláris haj töltő a töredezett, károsult hajra
Wella Professionals SP Repair molekuláris haj töltő a töredezett, károsult hajra
100 ml
6930Ft

Kód: WLL2138 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 12. 17.
Személyes átvétel
kedd 2019. 12. 17.
  • termékleírás
  • a márkáról
  • Értékelés

Wella Professionals SP Repair termékleírás
Tulajdonságok

Leírás:
A Wella Professionals SP Repair molekuláris hajfeltöltő töredezett és igénybe vett hajra alkalmazható, azonnal behatol a haj szerkezetébe és ott helyreállítja a sérüléseket. Ezzel az ápolással a haja akár 1 hónapon keresztül erős és regenerált lesz. A Wella Professionals SP Repair készítmény hatóanyagai kisimítják a hajrostokat, melyek ezáltal sokkal jobban ellenállnak a további károsító hatásoknak és töredezésnek. Élvezze az élettel teli, lágy és erős hajat!

Hatásai:

  • intenzíven feljavítja a sérült hajat
  • mélyen regenerál
  • erősíti

Összetétele:

  • esszenciális aminosavak - helyreállítják a sérült hajszerkezetet
  • hidrolizált keratin - egységesíti a hajrostok felületét

Hajtípus:
Sérült és törékeny hajra.

Alkalmazása:
Vigye fel a frissen mosott és törölközőszáraz hajra. Masszírozza a készítményt tincsenként a hajba a hajtövektől kezdve a haj egész hosszában. A hatás növelése érdekében szárítsa meg hajszárítóval. A hatás érdekében 5-10 percig folytassa a melegítést. Ezután öblítse le langyos vízzel és formázza a haját kedve szerint.

Tulajdonságok

Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Konzisztencia
szérum
Hatás
Sűrűség és vitalitás, Táplálás és regeneráció
Hajtípus
törékeny és töredezett haj, károsult haj

Wella Professionals a márkáról

A Wella Professionals egy prémiumkategóriás hajkozmetikai márka, mely közel hozza egymáshoz a tökéletes hajat szerető és élvező embereket. A csaknem 140 éves Wella Professionals márka első osztályú termékeinek széles portfóliója a világ több mint 150 országában megtalálható.

A márka szabadalmak egész sorával büszkélkedhet, és termékei minőségét számtalan előkelő díj és olyan neves világhírű fodrász is bizonyítja, akikkel együtt dolgozik. A Wella Professionals a hajfestés területének egyik piacvezető szereplője. A Wella hajfestékek mindig garantálják a hatékonyságot, a luxust és a minőséget. A márka figyelemre méltó termékei között ott találja a Wella sampont és kondicionálót, a Wella hajolajat, valamint a trendi és szórakoztató, kimosható Welle Colour Fresh hajszínezőt is.

Azok közé tartozik, akik nem elégszenek meg a kompromisszumokkal, és a legjobb ápolást szeretné biztosítani a hajának? Úgy a Wella hajápoló termékek pontosan önnek készülnek. Élje meg a gyönyörű haj érzését.

Értékelés Wella Professionals SP Repair