Wella Professionals SP After Sun

kondicionáló nap által károsult haj

Wella Professionals SP After Sun kondicionáló nap által károsult haj
Wella Professionals SP After Sun kondicionáló nap által károsult haj
200 ml

Kód: WLL1015 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Wella Professionals SP After Sun
200 ml

Wella Professionals SP After Sun termékleírás

A minőségi Wella Professionals SP After Sun hajkondicionáló regenerálja a napsugárzás hatásának kitett hajat és megkönnyíti a kezelhetőségét.

Tulajdonságok:

  • védi a külső környezet negatív hatásaitól
  • biztosítja a szükséges hidratálást
  • lágyságot és fényt kölcsönöz a hajnak

Használata:
Vigye fel a samponnal megmosott hajára. Hagyja kis ideig hatni, majd alaposan öblítse le.

Tulajdonságok

Hajtípus
napsugárzásnak kitett haj

Wella Professionals a márkáról

A Wella Professionals egy prémiumkategóriás hajkozmetikai márka, mely közel hozza egymáshoz a tökéletes hajat szerető és élvező embereket. A csaknem 140 éves Wella Professionals márka első osztályú termékeinek széles portfóliója a világ több mint 150 országában megtalálható.

A márka szabadalmak egész sorával büszkélkedhet, és termékei minőségét számtalan előkelő díj és olyan neves világhírű fodrász is bizonyítja, akikkel együtt dolgozik. A Wella Professionals a hajfestés területének egyik piacvezető szereplője. A Wella hajfestékek mindig garantálják a hatékonyságot, a luxust és a minőséget. A márka figyelemre méltó termékei között ott találja a Wella sampont és kondicionálót, a Wella hajolajat, valamint a trendi és szórakoztató, kimosható Welle Colour Fresh hajszínezőt is.

Azok közé tartozik, akik nem elégszenek meg a kompromisszumokkal, és a legjobb ápolást szeretné biztosítani a hajának? Úgy a Wella hajápoló termékek pontosan önnek készülnek. Élje meg a gyönyörű haj érzését.