Wella Professionals Oil Reflectionskönnyű hidratáló sampon a fénylő és selymes hajért

10×
Wella Professionals Oil Reflections könnyű hidratáló sampon a fénylő és selymes hajért
Wella Professionals Oil Reflections könnyű hidratáló sampon a fénylő és selymes hajért
Spóroljon
3 390Ft

Spóroljon 37%
250 ml
2 130Ft

Kód: WLL2955 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 06. 03.
Személyes átvétel
szerda 2020. 06. 03.

Wella Professionals Oil Reflections termékleírás
Tulajdonságok

Akár szőke, akár barna vagy vörös a hajszíne, bármikor bármilyen színárnyalatban tündökölhet. A hajnak fényt és selymességet adó Wella Professionals Oil Reflections könnyű és hidratáló sampon gyengéden és kímélően tisztítja meg a hajat és a fejbőrt a napközben rárakódott szennyeződésektől. A Wella Professionals Oil Reflections sampon használata után a haja káprázatosan ragyogó, selymesen lágy és légies lesz.

Hatásai:

  • kímélően tisztítja a hajat és fejbőrt
  • hidratál és finomít
  • káprázatos fényt ad
  • légies hajat eredményez
  • keleties illattal illatosítja finoman a hajat

Összetétele:

  • fehér tea kivonat (Camellia sinensis) – antioxidáns és erősítő hatású

Alkalmazása:
Hordja fel megfelelő mennyiségben a készítményt nedves hajára, képezzen habot, majd öblítse le. A termékcsalád többi ápolójával kombinálva célszerű használni.

Tulajdonságok

Hajtípus
festett haj, minden hajtípus
Hatás
Hajszín megóvása
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus

Wella Professionals a márkáról

A Wella Professionals egy prémiumkategóriás hajkozmetikai márka, mely közel hozza egymáshoz a tökéletes hajat szerető és élvező embereket. A csaknem 140 éves Wella Professionals márka első osztályú termékeinek széles portfóliója a világ több mint 150 országában megtalálható.

A márka szabadalmak egész sorával büszkélkedhet, és termékei minőségét számtalan előkelő díj és olyan neves világhírű fodrász is bizonyítja, akikkel együtt dolgozik. A Wella Professionals a hajfestés területének egyik piacvezető szereplője. A Wella hajfestékek mindig garantálják a hatékonyságot, a luxust és a minőséget. A márka figyelemre méltó termékei között ott találja a Wella sampont és kondicionálót, a Wella hajolajat, valamint a trendi és szórakoztató, kimosható Welle Colour Fresh hajszínezőt is.

Azok közé tartozik, akik nem elégszenek meg a kompromisszumokkal, és a legjobb ápolást szeretné biztosítani a hajának? Úgy a Wella hajápoló termékek pontosan önnek készülnek. Élje meg a gyönyörű haj érzését.

Értékelés Wella Professionals Oil Reflections