Wella Professionals Koleston Perfect Pure Naturals

hajfesték

Wella Professionals Koleston Perfect Pure Naturals hajfesték
Wella Professionals Koleston Perfect Pure Naturals hajfesték
Wella Professionals Koleston Perfect Pure Naturals
árnyalat 7/00 60 ml | 2 280Ft

Egy professzionális terméket választott

A megrendelés alapján tudomásul veszi, hogy ez a termék kizárólag szakmai használatra szolgál.

Wella Professionals Koleston Perfect Pure Naturals termékleírás

Leírás:
A Wella márka felülmúlhatatlan minőséget jelent, melynek fejlesztésén folyamatosan dolgoznak. A Koleston Perfect Pure Naturals hajfesték a tökéletes, intenzív és ragyogó színéről ismert, és ez a legmagasabb minőségű összetételének köszönhető. Az egyedülálló színpaletta gazdag szőke, természetes, barna, vörös és speciális árnyalatai teljesen felélénkítik a kreativitását. A festékekben lévő mixtónusok segítségével alkosson saját színárnyalat-skálát. A festék olyan szinergikus rendszerrel rendelkezik, amelynek köszönhetően valamennyi színösszetevő összhangban van egymással és együtt dolgozik.

A fehér/ősz hajat a Wella Professionals Koleston Perfect Pure Naturals a hajtövektől kezdve egészen a hajvégekig 100% -ban lefedi. Akár a 25%-ot is eléri a benne lévő védőanyagok és lipidek mennyisége, melyek a festés során ápolják a hajat. A festetlen hajhoz képest akár 65% -kal is fényesebb hajat eredményez.

A legjobb színező hatás elérése érdekében mindig 6%, 9% és 12% Welloxon Perfecttel együtt használja.

Alkalmazása:
Használjon kesztyűt. Használata előtt ne mossa meg a haját.

Figyelmeztetés: ne használjon fém edényeket.

Wella Professionals a márkáról

A Wella Professionals egy prémiumkategóriás hajkozmetikai márka, mely közel hozza egymáshoz a tökéletes hajat szerető és élvező embereket. A csaknem 140 éves Wella Professionals márka első osztályú termékeinek széles portfóliója a világ több mint 150 országában megtalálható.

A márka szabadalmak egész sorával büszkélkedhet, és termékei minőségét számtalan előkelő díj és olyan neves világhírű fodrász is bizonyítja, akikkel együtt dolgozik. A Wella Professionals a hajfestés területének egyik piacvezető szereplője. A Wella hajfestékek mindig garantálják a hatékonyságot, a luxust és a minőséget. A márka figyelemre méltó termékei között ott találja a Wella sampont és kondicionálót, a Wella hajolajat, valamint a trendi és szórakoztató, kimosható Welle Colour Fresh hajszínezőt is.

Azok közé tartozik, akik nem elégszenek meg a kompromisszumokkal, és a legjobb ápolást szeretné biztosítani a hajának? Úgy a Wella hajápoló termékek pontosan önnek készülnek. Élje meg a gyönyörű haj érzését.