Wella Professionals Invigo Volume Boostkozmetika szett (a dús hatásért)

Wella Professionals Invigo Volume Boost kozmetika szett (a dús hatásért)
Wella Professionals Invigo Volume Boost kozmetika szett (a dús hatásért)

Kód: WLL07750 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Invigo Volume Boost haj maszk minden hajtípusra 145 ml + Invigo Volume Boost dúsító hab minden hajtípusra 150 ml + Invigo volume boost sampon dúsító hatással minden hajtípusra 250 ml

Ajándék az Ön számára
A Nyári Black Friday alkalmával 20% kedvezményben részesül a kiválasztott márkákra! Használja a notino kódot a kosarában. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

Wella Professionals Invigo Volume Boost termékleírás
Tulajdonságok

Lepje meg magát vagy szeretteit a nagyszerű Wella ProfessionalsInvigoVolume Boost kozmetikai szettel. A válogatott hajápoló készítményekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.

Tulajdonságok:

  • ajándéknak kiváló
  • minden nő örül neki
  • lelapuló hajra

Használata:
A kozmetikai szett minden egyes termékét az adott termék útmutatója szerint használja.

Tulajdonságok

Hajtípus
vékony szálú haj, minden hajtípus
Hatás
Fény és selymesség, hajdúsító, hajsimító
Ajándék szett típusa
ajándékszett
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus

Wella Professionals a márkáról

A Wella Professionals egy prémiumkategóriás hajkozmetikai márka, mely közel hozza egymáshoz a tökéletes hajat szerető és élvező embereket. A csaknem 140 éves Wella Professionals márka első osztályú termékeinek széles portfóliója a világ több mint 150 országában megtalálható.

A márka szabadalmak egész sorával büszkélkedhet, és termékei minőségét számtalan előkelő díj és olyan neves világhírű fodrász is bizonyítja, akikkel együtt dolgozik. A Wella Professionals a hajfestés területének egyik piacvezető szereplője. A Wella hajfestékek mindig garantálják a hatékonyságot, a luxust és a minőséget. A márka figyelemre méltó termékei között ott találja a Wella sampont és kondicionálót, a Wella hajolajat, valamint a trendi és szórakoztató, kimosható Welle Colour Fresh hajszínezőt is.

Azok közé tartozik, akik nem elégszenek meg a kompromisszumokkal, és a legjobb ápolást szeretné biztosítani a hajának? Úgy a Wella hajápoló termékek pontosan önnek készülnek. Élje meg a gyönyörű haj érzését.

Értékelés Wella Professionals Invigo Volume Boost