Wella Professionals Invigo Nutri - Enrichkisimító balzsam hajra

Wella Professionals Invigo Nutri - Enrich kisimító balzsam hajra
Wella Professionals Invigo Nutri - Enrich kisimító balzsam hajra
150 ml
3190Ft

Kód: WLL04526 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 02. 19.
Személyes átvétel
szerda 2020. 02. 19.
  • termékleírás
  • a márkáról
  • Értékelés

Wella Professionals Invigo Nutri - Enrich termékleírás
Tulajdonságok

Az öblítésmentes Wella Professionals Invigo Nutri - Enrich hajkondicionáló a haj regenerálásának sok más előnnyel is járó egyszerű és gyors módját jelenti.

Tulajdonságok:

  • megkönnyíti a kifésülést és a haj formázását
  • hidratálja a hajszálakat
  • lágyságot biztosít

Használata:
Permetezzen a nedves, törülközővel megszárított hajára megfelelő mennyiségű szert és kézzel dörzsölje szét. Ne öblítse le, és folytassa a haj formázást a szokásos módon.

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
Fény és selymesség, Táplálás és regeneráció
Konzisztencia
balzsam
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus

Wella Professionals a márkáról

A Wella Professionals egy prémiumkategóriás hajkozmetikai márka, mely közel hozza egymáshoz a tökéletes hajat szerető és élvező embereket. A csaknem 140 éves Wella Professionals márka első osztályú termékeinek széles portfóliója a világ több mint 150 országában megtalálható.

A márka szabadalmak egész sorával büszkélkedhet, és termékei minőségét számtalan előkelő díj és olyan neves világhírű fodrász is bizonyítja, akikkel együtt dolgozik. A Wella Professionals a hajfestés területének egyik piacvezető szereplője. A Wella hajfestékek mindig garantálják a hatékonyságot, a luxust és a minőséget. A márka figyelemre méltó termékei között ott találja a Wella sampont és kondicionálót, a Wella hajolajat, valamint a trendi és szórakoztató, kimosható Welle Colour Fresh hajszínezőt is.

Azok közé tartozik, akik nem elégszenek meg a kompromisszumokkal, és a legjobb ápolást szeretné biztosítani a hajának? Úgy a Wella hajápoló termékek pontosan önnek készülnek. Élje meg a gyönyörű haj érzését.

Értékelés Wella Professionals Invigo Nutri - Enrich