Wella Professionals Fusion kozmetika szett (a károsult hajra)

Wella Professionals Fusion kozmetika szett (a károsult hajra)
Wella Professionals Fusion kozmetika szett (a károsult hajra)

Kód: WLL07751 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Fusion mélyregeneráló kondicionáló a károsult hajra 200 ml + Fusion haj maszk a károsult hajra 150 ml + Fusion sampon a károsult hajra 250 ml

Wella Professionals Fusion termékleírás
Tulajdonságok

Lepje meg magát vagy szeretteit a nagyszerű Wella ProfessionalsFusion kozmetikai szettel. A válogatott hajápoló készítményekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.

Tulajdonságok:

  • ajándéknak kiváló
  • minden nő örül neki
  • hajápoló az élettel teli, szép hajért
  • sérült hajra

Használata:
A kozmetikai szett minden egyes termékét az adott termék útmutatója szerint használja.

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
Fény és selymesség, highlighter, regenerálás, Táplálás
Ajándék szett típusa
ajándékszett
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Hajprobléma
károsult haj

Wella Professionals a márkáról

A Wella Professionals egy prémiumkategóriás hajkozmetikai márka, mely közel hozza egymáshoz a tökéletes hajat szerető és élvező embereket. A csaknem 140 éves Wella Professionals márka első osztályú termékeinek széles portfóliója a világ több mint 150 országában megtalálható.

A márka szabadalmak egész sorával büszkélkedhet, és termékei minőségét számtalan előkelő díj és olyan neves világhírű fodrász is bizonyítja, akikkel együtt dolgozik. A Wella Professionals a hajfestés területének egyik piacvezető szereplője. A Wella hajfestékek mindig garantálják a hatékonyságot, a luxust és a minőséget. A márka figyelemre méltó termékei között ott találja a Wella sampont és kondicionálót, a Wella hajolajat, valamint a trendi és szórakoztató, kimosható Welle Colour Fresh hajszínezőt is.

Azok közé tartozik, akik nem elégszenek meg a kompromisszumokkal, és a legjobb ápolást szeretné biztosítani a hajának? Úgy a Wella hajápoló termékek pontosan önnek készülnek. Élje meg a gyönyörű haj érzését.

Értékelés Wella Professionals Fusion