Wella Professionals Eimi Thermal Imagespray a hajformázáshoz, melyhez magas hőfokot használunk

4×
Wella Professionals Eimi Thermal Image spray  a hajformázáshoz, melyhez magas hőfokot használunk
Wella Professionals Eimi Thermal Image spray  a hajformázáshoz, melyhez magas hőfokot használunk
Spóroljon
4 090Ft

Spóroljon 42%
150 ml
2 390Ft

Kód: WLL2254 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 09. 24.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 09. 24.

Wella Professionals Eimi Thermal Image termékleírás
Tulajdonságok

A hajvasalás vagy hajsütés jelentős mértékben rombolhatja a haj szerkezetét. A Wella Professionals Eimi Thermal Image kétfázisú hővédő spray védőfilmet hoz létre a hajon, amely hatékonyan véd a hőhatás okozta károsodástól.

A spray első fázisa táplálja a hajat és 220 °C-os hőmérsékletig védi a hőhatástól. Ezután a második fázis kisimítja a hajat, hogy ismét káprázatosan ragyogó legyen. A használatot követően a haj lenyűgözően selymes és enyhén fixált.

Tulajdonságai:

  • hőkezelés során akár 220 °C-ig védi a hajat
  • hidratálja és táplálja a hajszálakat
  • kisimítja a hajszálakat
  • megelőzi a haj töredezését és egyéb károsodását
  • fényt és selymességet kölcsönöz a hajnak
  • enyhe rögzítés – 2. fokozat

Alkalmazása:
A hőkezelést igénylő formázás előtt alaposan rázza fel a sprayt és kis távolságból fújja egyenletes rétegben a hajra. Formázza a hajat szükség szerint.

Tulajdonságok

Csomagolás
spray
Hatás
Hővédelem

Wella Professionals a márkáról

A Wella Professionals egy prémiumkategóriás hajkozmetikai márka, mely közel hozza egymáshoz a tökéletes hajat szerető és élvező embereket. A csaknem 140 éves Wella Professionals márka első osztályú termékeinek széles portfóliója a világ több mint 150 országában megtalálható.

A márka szabadalmak egész sorával büszkélkedhet, és termékei minőségét számtalan előkelő díj és olyan neves világhírű fodrász is bizonyítja, akikkel együtt dolgozik. A Wella Professionals a hajfestés területének egyik piacvezető szereplője. A Wella hajfestékek mindig garantálják a hatékonyságot, a luxust és a minőséget. A márka figyelemre méltó termékei között ott találja a Wella sampont és kondicionálót, a Wella hajolajat, valamint a trendi és szórakoztató, kimosható Welle Colour Fresh hajszínezőt is.

Azok közé tartozik, akik nem elégszenek meg a kompromisszumokkal, és a legjobb ápolást szeretné biztosítani a hajának? Úgy a Wella hajápoló termékek pontosan önnek készülnek. Élje meg a gyönyörű haj érzését.

Értékelés Wella Professionals Eimi Thermal Image