Wella ProfessionalsEimi Bold Move mattító paszta szélfútta hatás

1×
Wella Professionals Eimi Bold Move mattító paszta szélfútta hatás
Wella Professionals Eimi Bold Move mattító paszta szélfútta hatás
Spóroljon
4 090Ft

Spóroljon 29%
150 ml
2 900Ft

Raktáron | 1 933,33Ft / 100 ml, áfával | Kód: WLL2255
1
Express One Hungary
már holnap csütörtök 2022. 01. 20.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2022. 01. 20.

Könnyedén fixálja a hajat és lezser stílust kölcsönöz neki. A Wella Professionals Eimi Bold Move mattító paszta szélfútta hatást alkot. Nem tapasztja össze a hajszálakat, nem nehezíti el a hajat és megkönnyíti a stylingolást. Pár pillanat alatt csodás frizurát készíthet vele, mintha csak a fodrásztól jött volna.

Tulajdonságok:

  • textúrát és tartást biztosít a hajnak
  • ideális választás vékonyszálú hajra
  • természetesen fixálja a frizurát
  • férfi és női frizurára is alkalmas
  • nem nehezíti el a hajat
  • matt hatású

Használata:
Dörzsöljön szét a tenyerében egy kisebb mennyiséget a termékből és az ujjai segítségével készítse el a kívánt frizurát.

Tulajdonságok

Hatás
Meghatározás és textúra, Rögzítés, hajdúsító
Haj hossza
rövid haj

A Wella Professionals egy prémiumkategóriás hajkozmetikai márka, mely közel hozza egymáshoz a tökéletes hajat szerető és élvező embereket. A csaknem 140 éves Wella Professionals márka első osztályú termékeinek széles portfóliója a világ több mint 150 országában megtalálható.

A márka szabadalmak egész sorával büszkélkedhet, és termékei minőségét számtalan előkelő díj és olyan neves világhírű fodrász is bizonyítja, akikkel együtt dolgozik. A Wella Professionals a hajfestés területének egyik piacvezető szereplője. A Wella hajfestékek mindig garantálják a hatékonyságot, a luxust és a minőséget. A márka figyelemre méltó termékei között ott találja a Wella sampont és kondicionálót, a Wella hajolajat, valamint a trendi és szórakoztató, kimosható Welle Colour Fresh hajszínezőt is.

Azok közé tartozik, akik nem elégszenek meg a kompromisszumokkal, és a legjobb ápolást szeretné biztosítani a hajának? Úgy a Wella hajápoló termékek pontosan önnek készülnek. Élje meg a gyönyörű haj érzését.