Wella Professionals Curl It

neutralizáló a tartós dauerért

1×
Wella Professionals Curl It neutralizáló a tartós dauerért
Wella Professionals Curl It neutralizáló a tartós dauerért
Wella Professionals Curl It neutralizáló a tartós dauerért
1000 ml
4 190Ft

Kód: WLL1056 | 1 db a raktáron

Kizárólag professzionális felhasználásra szolgál

db
Express One (Transoflex)
már holnap 2019. 01. 25., péntek
Személyes átvétel
már holnap 2019. 01. 25., péntek
Wella Professionals Curl It
1000 ml | 4 190Ft

Wella Professionals Curl It kozmetika leírása

Wella – Wave It/Curl It

A Wella Professionals Wave It/Curl It sorozatának variációi:

  • Wave It /Curl It Mild
  • Wave It /Curl It Intense

A haj szerkezetének megfelelően kiválaszthatja az Önnek megfelelőt, és meghatározhatja a hatóidőt.

Fontos figyelmeztetés:
A Wave It/Curl It permanens styling nem alkalmas a porózus, szőkített vagy több mint 30% -ban melírozott hajra.

A haját mossa ki Wella Professionals samponnal
Használja a Wella Professionals Perm Pre-Treatment készítményt a hajra.

A Wave/Curl It permanens styling használata:
Miután felcsavarta a haját csavarókra elkezdheti a Wave/Curl It lotion használatát. Használjon megfelelő kesztyűt és kötényt. A kliens ruházatát is védje köpennyel. A készítményt egyenletesen vigye fel a csavarókra. Haladjon a nyaktól előre felé. Legegyszerűbben úgy viheti fel, ha az applikáló palack végével oda-vissza áthalad minden csavarón. Az applikálás után a fölösleget a csavarókról papír törlőkendővel törölje le. Tipp: A sérült és szőkített részeken csak rövidebb ideig hagyja hatni a készítményt.

Hatóidő:
Amikor már elérte a kívánt hullámokat alaposan mossa le a haját a csavarókkal együtt 2-3 percig. A felesleges vizet törülközővel szívassa fel.
A tartósító emulzió használata:
Két lehetőség van a haj megfelelő semlegesítésére.
a) applikáló üveg segítségével 1:4
Az öblítés után öntsön az applikáló üvegbe 100ml tartósító emulziót, és keverje össze 400ml meleg vízzel. Ezek után egyenletesen vigye fel a felcsavart hajra.

b) applikáló edény és szivacs segítségével 1:1
Az öblítés után öntsön 100ml tartósító emulziót egy edénybe és adjon hozzá 100ml meleg vizet. A szivacs segítségével vigye fel a felcsavart hajra.

Mindkét esetben a keverék 2/3 -át használja fel, majd hagyja hatni 5 percig. Ezek után szedje ki a  csavarókat, és tincsről-tincsre vigye fel a maradék keveréket. Ismét hagyja hatni 5 percen keresztül.  Végül alaposan öblítse le.

Végső ápolás
A nedves hajra applikálja a Wella Professionals Perm Post Treatment terméket. Hagyja hatni 3-5 percig, majd öblítse le. Ápolja a haját a Wella Professionals Care Enrich sorozatával.

FIGYELMEZTETÉS:
Csak professzionális használatra ajánlott. Ne kerüljön szembe, használjon védőkesztyűt és tartsa elzárva a gyermekektől! Ne használja, ha fémes összetevőket tartalmazó festékkel volt festve a haja! Az összekeverés után azonnal applikálja! Amennyiben régebben allergiás reakciót váltott ki valamilyen permanens styling, akkor ne használja a terméket!

Tulajdonságok

Hajtípus
göndör és hullámos haj

Wella Professionals a márkáról

A Procter & Gamble kozmetikai óriás portfóliójába tartozó, német Wella Professionals márka elsőrangú haj- és fejbőrápolási készítményekkel látja el a piacot. Története 1880-tól íródik, amikor is Franz Ströher, fiatal stiliszta tüllgyártó társaságot alapított (a tüll könnyű, hálós, paróka-készítéshez használatos textilanyag).
A Wella Professionals termékeket jelenleg több mint 150 országban értékesítik, és számos rangos díjjal büszkélkedhetnek - egyebek mellett ismételten diadalmaskodtak a Stylist Choice Awards versenyen. Külön említést érdemel az a tény is, hogy a Wella a termékfejlesztés során a világ vezető fodrászaival működik együtt. Ennek, és a kutatás iránt tanúsított lelkesedésének köszönhetően szép számú szabadalommal rendelkezik.
A samponok, kondicionálók, balzsamok, tápláló maszkok és egyéb Wella Professionals termékek egyszerűen alkalmazhatók és gyorsan hatnak. Érdekes az is, hogy némely készítmények ritka és fényűző összetevőket - például pezsgő, selyem kivonatokat vagy gyémántport - tartalmaznak.
A Wella Professionals kozmetikumok hatékonyak, biztonságosak és nem utolsó sorban anyagilag elérhetők. Szinte a csodával határos hatásaikra olyan hírességek is esküsznek, mint Demi Lovato vagy Katie Holmes. Próbálja ki, s meg fogja érteni, miért! A Wella Professionals rabul ejt mindenkit, aki csodálatos és egészséges fürtökre vágyik, vagy szívesen kísérletezik frizurájával.