Wella Professionals Color Touch

színelőhívó emulzió 4 % 13 Vol.

Wella Professionals Color Touch színelőhívó emulzió 4 % 13 Vol.
Wella Professionals Color Touch színelőhívó emulzió 4 % 13 Vol.
Wella Professionals Color Touch színelőhívó emulzió 4 % 13 Vol.
1000 ml
2 840Ft

Kód: WLL0239 | Több mint 20 db a raktáron

Kizárólag professzionális felhasználásra szolgál

db
Express One (Transoflex)
2019. 01. 25., péntek
Személyes átvétel
2019. 01. 25., péntek
Wella Professionals Color Touch
1000 ml | 2 840Ft

Wella Professionals Color Touch kozmetika leírása

Leírás:
A Wella Professionals Color Touch Intensiv-Emulsion oxidáló krém a Wella Professionals Color Touch Deep Browns, Pure Naturals, Rich Naturals és a Vibrant Reds hajfestékekkel való keverésre van.


Alkalmazása:
Használjon kesztyűt. A Color Touch-ot mosott, hajszárítóval szárított hajra alkalmazza. Erősebb szín érdekében száraz hajra vigye fel.
Hatóidő: 20 perc hő hatása nélkül (15 perc színes/máshogyan kémiailag kezelt hajra). Hatóidő: hő hatásával (Climazon2): 15 perc (10 perc színes/máshogyan kémiailag kezelt hajra). Ha kell, a hatóidőt 10 percel meg lehet hosszabbítani.

Tövek festése
Csak a tövekre alkalmazza.
A hajszín egyesítése a haj teljes hosszában a hajvégekig.
A haj teljes hosszán alkalmazza a Color Touch hajfestéket.
Utólagos hatóidő: 5 perc.

Utólagos ápolás:
Hatóidő után a hajat alaposan mossuk meg meleg vízzel. Színes hajra való Wella Professionals Brilliance vagy SP Color Save samponnal mossa meg haját. Ha neutralizálni vagy fixálni szeretné a hajszínét, használja a Wella Professionals vagy Color Save Emulsion festés utánni kúrát.

Wella Professionals a márkáról

A Procter & Gamble kozmetikai óriás portfóliójába tartozó, német Wella Professionals márka elsőrangú haj- és fejbőrápolási készítményekkel látja el a piacot. Története 1880-tól íródik, amikor is Franz Ströher, fiatal stiliszta tüllgyártó társaságot alapított (a tüll könnyű, hálós, paróka-készítéshez használatos textilanyag).
A Wella Professionals termékeket jelenleg több mint 150 országban értékesítik, és számos rangos díjjal büszkélkedhetnek - egyebek mellett ismételten diadalmaskodtak a Stylist Choice Awards versenyen. Külön említést érdemel az a tény is, hogy a Wella a termékfejlesztés során a világ vezető fodrászaival működik együtt. Ennek, és a kutatás iránt tanúsított lelkesedésének köszönhetően szép számú szabadalommal rendelkezik.
A samponok, kondicionálók, balzsamok, tápláló maszkok és egyéb Wella Professionals termékek egyszerűen alkalmazhatók és gyorsan hatnak. Érdekes az is, hogy némely készítmények ritka és fényűző összetevőket - például pezsgő, selyem kivonatokat vagy gyémántport - tartalmaznak.
A Wella Professionals kozmetikumok hatékonyak, biztonságosak és nem utolsó sorban anyagilag elérhetők. Szinte a csodával határos hatásaikra olyan hírességek is esküsznek, mint Demi Lovato vagy Katie Holmes. Próbálja ki, s meg fogja érteni, miért! A Wella Professionals rabul ejt mindenkit, aki csodálatos és egészséges fürtökre vágyik, vagy szívesen kísérletezik frizurájával.