Wella Professionals Color Touch Rich Naturals

hajfesték

1×
Wella Professionals Color Touch Rich Naturals hajfesték
Wella Professionals Color Touch Rich Naturals hajfesték
Wella Professionals Color Touch Rich Naturals
árnyalat 10/81 60 ml | 2 240Ft

Egy professzionális terméket választott

A megrendelés alapján tudomásul veszi, hogy ez a termék kizárólag szakmai használatra szolgál.

Wella Professionals Color Touch Rich Naturals termékleírás

Leírás:
A Wella Professionals Color Touch demi-tartós multidimenzionális hajfesték briliáns fényt és ragyogást biztosít hajának. A Color Touch színskála az árnyalatok kreatív játékát nyújtja, inspirációt, amely hatására öröm lesz minden hajfestés.

Előnyök:

  • akár 63% ragyogó fényt
  • a briliáns és ragyogó árnyalatokért
  • az intenzívebb és élénkebb természetes hajszínért
  • a hajszín egyesítéséért a hajgyökerektől egészen az érzékeny hajvégekig
  • a természetes szőke vagy a szőkített haj élénkítése pasztell árnyalatokkal
  • az ősz/fehér hajszálak akár 50%-os takarása
  • 20-24 hajmosást bír ki
  • az összes Color Touch árnyalatot keverheti egymással/egymás között

Alkalmazás:

Ajánlott keverés

A Color Touch hajfestéket mindig Color Touch 1,9% vagy 4%-os emulzióval keverje. Arány 1:2 (például 30g krém + 60g emulzió). Keverje össze fémmentes edényben.

Alkalmazás
Használjon kesztyűt. A Color Touch festéket megmosott és hajszárítóval megszárított hajra alkalmazza. Az intenzívebb színekért alkalmazza száraz hajra. Hatóidő: 20 perc melegítés nélkül (15 perc festett hajon/vagy más vegyileg kezelt hajon). Hatóidő: melegítéssel (Climazon2): 15 perc (10 perc festett hajon/vagy más vegyileg kezelt hajon). Szükség esetén a hatóidő kitolható 5 perccel.

Lenövés utánfestése
Kizárólag a lenőtt hajra/hajgyökerekre alkalmazza.

Hajszín egyesítése a haj teljes hossza mentén, egészen a hajvégekig
A Color Touch hajfestéket a haj teljes hossza mentén alklamazza.
Kiegészítő hatóidő: 5 perc.

Utólagos kezelés
A hatóidő letelte után alaposan mossa meg haját meleg vízzel. Használjon Wella Professionals Brilliance vagy SP Color Save sampont festett hajra. A szín rögzítéséért és a fixálásért alkalmazzon SP Color Save Emulsion kúrát festett hajra vagy Lifetex Color kifejezetten festett hajra kifejlesztett ápolási habot.


Color Touch Special Mix

Alkalmazás

Az intenzívebb Color Touch árnyalatokért: a kívánt szín intenzitása szerint, tartsa be az 1:2 arányt, keverjen össze például 20 g Color Touch + 10 g Spécial Mix + 60 g Emulsion Color Touch terméket. A Color Touch árnyalatok intenzításának minimalizásáért: használjon Clear 0/00 árnyalatot, például 20 g Color Touch + 10 g Clear 0/00 árnyalat + 60 g Color Touch Emulzió.

Keverés
A Special Mix és a Color Touch hajfestékeket mindig 1:2 arányban keverje a Color Touch 1,9% vagy 4%-os emulzióval.

Wella Professionals a márkáról

A Wella Professionals egy prémiumkategóriás hajkozmetikai márka, mely közel hozza egymáshoz a tökéletes hajat szerető és élvező embereket. A csaknem 140 éves Wella Professionals márka első osztályú termékeinek széles portfóliója a világ több mint 150 országában megtalálható.

A márka szabadalmak egész sorával büszkélkedhet, és termékei minőségét számtalan előkelő díj és olyan neves világhírű fodrász is bizonyítja, akikkel együtt dolgozik. A Wella Professionals a hajfestés területének egyik piacvezető szereplője. A Wella hajfestékek mindig garantálják a hatékonyságot, a luxust és a minőséget. A márka figyelemre méltó termékei között ott találja a Wella sampont és kondicionálót, a Wella hajolajat, valamint a trendi és szórakoztató, kimosható Welle Colour Fresh hajszínezőt is.

Azok közé tartozik, akik nem elégszenek meg a kompromisszumokkal, és a legjobb ápolást szeretné biztosítani a hajának? Úgy a Wella hajápoló termékek pontosan önnek készülnek. Élje meg a gyönyörű haj érzését.