Wella Professionals Color Touch Plus

színelőhívó emulzió

Wella Professionals Color Touch Plus színelőhívó emulzió
Wella Professionals Color Touch Plus színelőhívó emulzió
Wella Professionals Color Touch Plus színelőhívó emulzió
(4% 13 Vol) 1000 ml
2 790Ft

Kód: WLL0236 | Több mint 20 db a raktáron
db
Csomagküldő – átvevőhely
2018. 12. 21., péntek
Személyes átvétel
2018. 12. 21., péntek
Wella Professionals Color Touch Plus
(4% 13 Vol) 1000 ml | 2 790Ft

Wella Professionals Color Touch Plus kozmetika leírása

A minőségi Wella Professionals Color Touch Plus aktiváló emulzió a tartós és féltartós hajfestékekhez nélkülözhetetlen készítmény.

Tulajdonságok:

  • hajszínezés során oxidáló reagensként hat
  • meghosszabbítja a hajszín intenzitását
  • hajkímélő termék

Használata:
Előírt arányban keverje össze a hajfestékkel.

Wella Professionals a márkáról

A Procter & Gamble kozmetikai óriás portfóliójába tartozó, német Wella Professionals márka elsőrangú haj- és fejbőrápolási készítményekkel látja el a piacot. Története 1880-tól íródik, amikor is Franz Ströher, fiatal stiliszta tüllgyártó társaságot alapított (a tüll könnyű, hálós, paróka-készítéshez használatos textilanyag).
A Wella Professionals termékeket jelenleg több mint 150 országban értékesítik, és számos rangos díjjal büszkélkedhetnek - egyebek mellett ismételten diadalmaskodtak a Stylist Choice Awards versenyen. Külön említést érdemel az a tény is, hogy a Wella a termékfejlesztés során a világ vezető fodrászaival működik együtt. Ennek, és a kutatás iránt tanúsított lelkesedésének köszönhetően szép számú szabadalommal rendelkezik.
A samponok, kondicionálók, balzsamok, tápláló maszkok és egyéb Wella Professionals termékek egyszerűen alkalmazhatók és gyorsan hatnak. Érdekes az is, hogy némely készítmények ritka és fényűző összetevőket - például pezsgő, selyem kivonatokat vagy gyémántport - tartalmaznak.
A Wella Professionals kozmetikumok hatékonyak, biztonságosak és nem utolsó sorban anyagilag elérhetők. Szinte a csodával határos hatásaikra olyan hírességek is esküsznek, mint Demi Lovato vagy Katie Holmes. Próbálja ki, s meg fogja érteni, miért! A Wella Professionals rabul ejt mindenkit, aki csodálatos és egészséges fürtökre vágyik, vagy szívesen kísérletezik frizurájával.