Ugrás a fő tartalomhoz

Új Color Fresh színező hajpakolások

Ideje lenne felfrissíteni és egy kicsit feldobni a hajszínét, esetleg nyújtson egészen új látványt? Az új Color Fresh termékcsalád színező hajpakolásával ez akár az otthona kényelmében is gyorsan és egyszerűen megoldható. Nevezze ki a fürdőszobáját fodrászszalonná, és engedje szabadjára a fantáziáját! Nem kell attól tartania, hogy a hajának baja esik – éppen ellenkezőleg. A pakolás, a benne lévő természetes olajoknak köszönhetően, minden szükséges ápolást biztosít, ráadásul csak fokozatosan mosódik ki. Válasszon a színárnyalatok széles skálájából, és adja át magát a szépítkezésnek!Öt telt színárnyalat, öt trendi szín. A királykék, a titokzatos lila, a szexi vörös, a játékos rózsaszín vagy az üde mentol tetszik Önnek? Válasszon, és próbálja ki, hogy melyik szín az igazi!


 A természetes színárnyalatok szemmel láthatóan kiemelik, felélénkítik és egyenletessé teszik a hajszínt. A szőkék ugyanúgy megtalálják köztük a számukra megfelelőt, mint a vörös vagy barna hajúak. Az eredmény pedig lélegzetelállító!


 

Hogyan kell a hajpakolást használni?

A művelet egyszerű: szárítsa meg a megmosott haját törülközővel (1), vegye fel a védőkesztyűt és vigye fel a hajára megfelelő mennyiségben a hajpakolást (2). Hagyja 10 percig hatni (3), majd alaposan öblítse le a haját (4). Készen is van!

Tippünk: Középhosszú hajra kb. 30 gramm hajpakolás szükséges. Ez a mennyiség nagyjából annyi, mint egy kis gombóc fagylalt.